- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Hi, sokáig én is vagy Global vagy EEA romon voltam jó üzemidővel és stabil működéssel.
Ha minden jól megy nem ajánlott a custom rom, csak akkor ha valami bajod van vele, mint párunknak
Én pl.: életem első Xiaomi telója (Oneplus vonalról jöttem), viszont kb 2 hétig tiszta idegbeteg voltam a MIUI felületétől, mert katasztrófa szerintem. Ez persze egy jobb launcherrel megodlható.
MIUI esetén másabb az akkukezelés és ezzel az értesítések is mint más custom rom esetén amik mind pure Android rendszerre épülnek illetve a fejlesztőkváltoztatásaival kerülnek ki a netre majd hozzánk.
Én nagyon szeretem a stock Android felületet ezért is tetszenek az AOSP alapú romok mint a PE,Derpfest,Havoc Os, stb.....átlátható és könnyen beállítható.
Custom rom hátránya szokott lenni, hogy nem mindig sikerül jól a fejlesztés, és ezért random reboot vagy fagyás, vagy épp force close van ilyenkor kilép az appból.
Custom Rom esetén annyival jobb hogy a security patchek gyorsabban frissülnek, illetve van olyan is hogy egy adott eszköznél megáll a fejlesztés, viszont custom romban van frissebb
pl.: xiaomi Mi Pad 4-em 8.1-nél megállt, most vígan gyorsan fut rajta ugyanaz a PE Plus ami neked van.Nálam egy furcsaság jött elő, hogy a bluetooth-os füleim amik vannak Custom romok alatt jobban szólnak mint MIUI alatt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest