Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
1Konrad
tag
válasz
rush0205 #9216 üzenetére
Amikor megvettem, akkor engem is zavart, fel is tettem a notch kikapcsolását.
...aztán - mivel én stabon vagyok - ez a lehetőség eltűnt.
Pár percig idegesített, de változtattam a háttérképen - az alapkészletben van egy tejutas, csillagos, melynek a felsőrésze szinte fekete - és onnantól már inkább future, mint bug.(Ha olvasok, akkor úgysem azt nézem, fényképeknél-videóknál meg a képarány miatt nem lóg be.)
-
snowman
tag
válasz
rush0205 #9216 üzenetére
Nincs értelme kikapcsolni a notch-ot, mert ahogy előttem is írták, csak annyi történik, hogy lejjebb csúszik a felső sáv, és kevesebb lesz a hely. Az értesítési sáv középső részét pedig így sem használja a rendszer, tehát ugyanúgy nem férnek el az értesítési ikonok. Ami segít egy kicsit, az a MiUI Notch Notification Mod, ezzel bal oldalon az óra alá kerülnek az értesítési ikonok, így 5 db is elfér.
Én a mi-globe.com rom builderjét használom, ez az aktuális xiaomi.eu rom-on alapul, és pár kapcsoló beállításával egyből a módosított rom tölthető le. Pl. berakható a notch mod, kivehető pár gyári app (böngésző, email, stb).
Az eu rom megjelenése után max. 1 nappal már elérhető itt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Peugeot, Citroën topik
- Steam Deck
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- 0 dBA-s Heatpipe projekt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő