Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
darvinya
üzenetére
A héten én is benéztem egyet, apks volt a letöltött apk kiterjesztése. De lehet az alább írt kis off-hoz hasonló lehet az apk-d.
Nekem nem teljesen tiszta most a droid 9-10 körüli rendszerváltások között az apk kezelés. Eddig kb egy méretet tudtam backup-ként leszedni mindig, majd használni más rendszeren is és most telón droid 10-en kb harmad akkora alkalmazást tudok lementeni néhány app-nál, mint korábban (amit telepítettem store-ból). Ezt utána nem is tudom telepíteni más rendszerre mert rossznak érzékeli 9-es és 8-as droidon is.
Ellenben valahogy megcsinálják, mert aptoide és társain fent van az ingyenes alkalmazás rendes méretben és ott nincs is a kisebb méretű variáns előző verzióknál se feltüntetve.
Pl a TV Go alkalmazás 30mb körül van droid 10-en, míg máshol, ha fel van töltve megosztóra 70-80 körüli szokott lenni és az utóbbi települ is rendesen. A telefonos backup meg csak telón települ. (Megj.: nincsenek különböző verziói tudtommal, egy apk van globálisan.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Filmvilág
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest