Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
Karavik
üzenetére
A Google-tól is óvakodok. Írtam már párszor, a Google hirdetési rendszerével foglalkozom, illetve ez a tevékenységem egyik alappillére. Nagyon jól tudom, hogy mit csinálnak, és le is tiltom, nekem soha egy reklám sem jelenik meg (kivétel a Youtube, mert azt nem lehet normálisan szűrni mobilon csak a Vanceed-el, ami meg nekem nem működött jól). És hidd el, ha letiltod az adatküldést azokban az appokban, ahol lehet, akkor a Google ezt tiszteletben tartja (próbálná meg nem azt tenni, akkor még durvábban járna mint ahogy az elmúlt hónapokban - EU bírságok). Nem beszélve arról, hogy egyik szolgáltatásánál sem teszik KÖTELEZŐVÉ a mobiltelefonszámod megadását. A MIUI-nál eltüntethetetlen értesítés jelenik meg egészen addig, amíg nem aktiválod a SIM kártyádat (elswipeolhatod, de rövid időn belül újra előjön), a készülék BL feloldásához meg egyenesen kötelező. Csak mondom, ha ők lennének a Google, már ezért milliárd eurós bírságokat kapnának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi