- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
laci laci #18611 üzenetére
Benne lehetne az összefoglalóban az XDA téma. Samsung-okon gyakran használtam Lineage-t, de mikor itt átolvastam a nyitó hsz-t, azt hittem, hogy ezekre a telefonokra nincs számottevő alternatíva MIUI-n kívül, amit nem említ az összefoglaló, mint ez EU-t (értsd: ha van is XDA-n valaki/valami WIP/alpha mókolás, nem érdemes foglalkozni vele).
Bár most már nincs kedvem megint legyalulni a telefont. Viszont akkor effektíve mégis van még frissítés a telefonra.(#18619) Nálam szerintem egyforma volt. A 04 is használható, AOD nélkül lassan merül éjjel, de a 03-ban is volt egy "suspend" fogyasztó (ami lehet kozmetikai hiba az akku statisztika listán, nem feltétlenül jelenti azt, hogy jobban merülne...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- iPhone alaplap javítás gyorsan, garanciával!
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest