- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtic86
csendes tag
Sziasztok! MI8 kijelző ,,villogásával" kapcsolatban volna kérdésem. Lezáráskor/feloldáskor erőteljesen villogott a kijelző, ami borzasztó idegesitővé vált, főleg, hogy egy pár nap után már feloldani is csak sokadik próbálkozásra sikerült a készüléket... Mivel a javasolt gyári beálltások visszaálltása nem vezetett sikerre ment a készülék a szervizbe. Állitólag főpanel csere volt, ami látszólag meg is oldotta a problémát, de aztán a szoftver frissitése után újra kezdte... Utánanéztem jobban és nem egyedi eset, az ,,always on display" okozza. Elvileg legalábbis, mert pár nap után (hogy kikapcsoltam) előjött megint. Fórumokon az OLED saver alkalmazást javasolták, a kettő együtt működött egy darabig, de már megint nem ér semmit ellene... Megvártam a MIUI 11-et, de nem orvosolta a hibát. Esetleg valaki tud erre egyszerübb, fix megoldást?
íme egy videó a problémáról, 1:25-nél (itt is az ,,AOD"-t kapcsolgatja a srác):Ha volt már ilyen kérdés/válasz, akkor bocsánat.
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest