Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtic86
csendes tag
Sziasztok! MI8 kijelző ,,villogásával" kapcsolatban volna kérdésem. Lezáráskor/feloldáskor erőteljesen villogott a kijelző, ami borzasztó idegesitővé vált, főleg, hogy egy pár nap után már feloldani is csak sokadik próbálkozásra sikerült a készüléket... Mivel a javasolt gyári beálltások visszaálltása nem vezetett sikerre ment a készülék a szervizbe. Állitólag főpanel csere volt, ami látszólag meg is oldotta a problémát, de aztán a szoftver frissitése után újra kezdte... Utánanéztem jobban és nem egyedi eset, az ,,always on display" okozza. Elvileg legalábbis, mert pár nap után (hogy kikapcsoltam) előjött megint. Fórumokon az OLED saver alkalmazást javasolták, a kettő együtt működött egy darabig, de már megint nem ér semmit ellene... Megvártam a MIUI 11-et, de nem orvosolta a hibát. Esetleg valaki tud erre egyszerübb, fix megoldást?
íme egy videó a problémáról, 1:25-nél (itt is az ,,AOD"-t kapcsolgatja a srác):Ha volt már ilyen kérdés/válasz, akkor bocsánat.
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő