- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
No, nekem pont fordított tapasztalataim vannak. Notebookomat kb rosszabb állapotban kaptam vissza másfél hónap után "javítva", aztán megtagadták a további javítást, a fogyasztóvédelem meg csak a boltot tudja baszogatni, aki eladta nekem, a szerviz meg fütyül rá. Telefonnál dettó, ott végül sikerült kiegyezni pár hét után cserében, de nem kevés utánajárás és telefon. Háztartási gépnél esélytelen, bármilyen gyártóról legyen szó, ha valami elromlik, csak magadra számíts! A kínai cuccok ehhez képest felüdülés: becsavarod bubifóliába, berakod egy dobozba, kb 3000Ft-ért megy ki, 3 hét és itt az új. Nem javítják, nem hekkelnek, adják az újat. Egyéni tapasztalat, de egy Xiaomi-ban százszor jobban megbízom, mint egy Samsungban vagy Acerben vagy Indesitben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest