Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
Most komolyan ezen vitázol?
Ki szólta le őket??? Értelmetlen szarságra szóltam be. Ha visszaolvasnál. Arra, hogy egy videó alapján nem rendelsz Kínából az baromság.
Mindenki annyi kockázatot vállal be amennyit akar! És nem a kínából rendelni hajlandók kezdték rá most is ezt az egészet!!!!
Hanem azok akik azért nem rendelnek mert nem mernek vagy nem akarnak xy ok miatt. Ennyi!! Olvass vissza és meglátod ki kezdte e "nem szóljátok már le azokat"-témát(BTW 120x2=240 km)
Azért hátráltam vissza mert megláttam az eladót. Nekem az is fontos, hogy normális legyen az eladó személye élőben is. Pl nem eszek egy olyan étteremben (sőt nem is rendelek) ami élőben nem felel meg az igényeimnek. Ennyi. (és inkább nem vállalom be a "szalmonella" lehetőségét xD Inkább utaztam egyet )Ha te nem tudsz találni hardveraprón megbízható eladót akkor ez van, de "ne szóljátok már le azokat" akik meg igen
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- Vigneau interaktív lokálblogja
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest