Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Uff amikor télen eladtam a Note-t egy csávó 200 km-t utazott le Szegedre és vett ki szabad napot, csak azért, hogy személyesen vehesse át.
Mondom neki erre semmi szükség tényleg, feladom postán, nem is kérem, hogy utaljon előre, 30+ 0- értékelésem van a fórumon, meg már valamilyen rangom is, de nem ő ragaszkodott, hogy lejön érte.
Nekem annál jobb volt, előbb elkapom az árát, meg gondoltam biztosan vannak még ilyen konzervatív emberek, akik szeretik látni, hogy mit vesznek. Meg az árban benne volt egy 32-es class 10-es sd kártya is, garanciával mindennel...Hát nem így volt, egy zacskóval a kezemben vártam, és amikor megérkezett a csávó le sem kezelt velem, nem kérdezett egy mukkot sem mondván már mindent megbeszéltünk a fórumon. A kezembe nyomott egy halom pénzt, odaadtam a zacskót, bele sem nézett, hogy egyáltalán mobildoboz van-e benne, vagy egy féltégla, nagyon idegesnek tűnt, aztán sarkon fordult és csak annyit mondott "köszi szia"
gondoltam magamban még a postás is jobban megérdeklődi a csomag tartamát, mielőtt feladom xd
-
Jaj egy videó alapján ilyen konzekvenciát levonni. Tudnák itt egyesek hogyan bánnak a magyar postán is a csomagokkal, lehet a sarki bolttól tovább se menne..
Vagy ott van éppen a világszerte híresen híres és elismert futárszolgálat etc.. -
És mibajod vele? Ha dupla ennyiért lenne egy kaliforniai gyártmányú ennyire csúcshardverű vacak, akkor máris szenzáció lenne nem?
------------
Ami meg az árazást illeti a nagy nevek kissé el vannak szállva maguktól. Lassan elérünk arra a szintre, hogy nem lesz szabad azokat megvenni kb. a háromszorosáért, mert semmivel sem jobbak mint ezek.
Egyébként tudjuk milyen kijelzőtechnológiával fog rendelkezni ez a készülék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest