Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
FіkuszKukіsz
őstag
Nem tudom mit rugózól azon a videón? Belinkeltem egy kinai csávót aki dobálja a dobozokat. A videó egyébként egy olyan blogról származik, amit egy kinában élő magyar szerkeszt. Ajánlom olvasásra, ha kell elküldöm a linket. Asszem neked is kialakulna ezek után valamilyen sztereótipiád. Ami egyébként nem valami rossz dolog, mint ahogy te próbálod itt lefesteni. Mert akinek nincs az vagy hazudik vagy festi magát. Még a magát legtorelánsabb egyénnek is van. Csak nem meri bevallani. Na ennyit az off-ról. Én nem vagyok hajlandó többet ezzel foglalkozni. Csak arra kérlek, ha normális stílusban ír valaki, akkor normálisan is válaszolj.
Na megyek eszem egy kis kínait.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Házi hangfal építés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest