- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Jó telefon, tetszik a design
A belső meg uhh elég csábító ilyen áron. Csak az a kérdés, hogy milyen üveg védi és milyen a panel (bár nagy valószínűséggel IPS lesz). Amúgy most mindenki aki LTE után siránkozik tegye a szívére a kezét és mondja meg, hogy mikor adódott az életében olyan helyzet amikor a HSPA+ nem volt elég. Sokaknak otthon sincs 42 megás nete (nekem sincs, 25 mega is szerintem megfelelően eldöcög) Arról nem is szólva, hogy az ország max 1/5-én van LTE.
A gari miatti aggódásról meg nem tudom mit mondjak. Egyrészt az én környezetemben meglepően kevés telefon romlik el csak úgy. A leejtés, odaverés, feszegetés, hackelés miatti dolgokat meg úgy se javítják garisan. Nem mellesleg a sokat dícsért Samsung is tud nagyon balfasz lenni (Ace javítás mikrofonhibával 4 hónap, mert közben 2x elveszítették a telefont a nagy küldözgetésben. Hiába vertem az asztalt, csak annyit értem el, hogy az ügyintéző elsírta magát) Vagy éppen mondhatnám a HP-t akiknek nincs Magyarországon szervízük, hanem Pozonyba küldik ki a gépeket. Akkor már nem tök mindegy, hogy kínába megy-e vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Anime filmek és sorozatok
- Suzuki topik
- Xbox Series X|S
- Hogyan tuningold a PC-det, hogy a maximális teljesítményt hozd ki a játékodból
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest