- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
∂яσнυη
senior tag
Sziasztok!
Megjött a Dark Gray Battery Cover az ajánlott helyról. Gondoltam lövök egy pár képet: [link]
Az illesztések elég jók. Tapintásra is korrekt. Csak ezekkel a gombokkal nem vagyok kibékülve, de azt meg át lehet dobni a gyárit.
-
hunaqua
addikt
Nekem vannak érdekességek az RR alatt.Időnként újra indul.
-
s4tch
veterán
válasz
blod001 #25166 üzenetére
Ha úgy jönne le, mint a MIUI7 alatt, semmi bajom nem lenne vele. Remélem, javítják.
(#25171) mizoli: köszi, ez jellemzően semmiség, teszek majd vele egy próbát. Mondjuk a material dizájn még mindig nem a kedvencem, többek között emiatt találok vissza mindig MIUI-ra. Jobban tetszik az áttetsző, lekerekített felület. A 8-ból is hiányzik az áttetsző redőny.
-
mizoli
addikt
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #25172 üzenetére
Tudtommal nincs, de mizoli szerintem tudna csinálni egyet. Vagy majd én is, de ki tudja mikor teszem fel legközelebb, most elvagyok ezzel az Xperiával
Úgy kell elképzelni, mint a stock droidot, ami a Nexusokon van, csak 1000x több testreszabhatósági lehetőséggel.
Különféle témákkal meg akár ennyire fekete is lehet: [link] -
blod001
tag
válasz
Tomi_Ohl #25165 üzenetére
Akkor is az jön le, ha nincs új értesítés? Eddig ezt nem figyeltem meg. Nos, ez egyéni ízlés kérdése, nekem tetszik, de lehet csak azért mert új és untam már a régit.
Látom Miband2-t már lehet rendelni több helyről is, ez még csak ilyen előrendelés? Illetve csak most ennyire drága vagy arra lehet számítani, hogy később is ennyibe fog kerülni? Azért közel 14 ezer ft-ot nem ér meg szerintem.
-
s4tch
veterán
Ez a MIUI 8 értesítési felület nem lesz a kedvencem. Az általam használt 9 kapcsolót sokkal nehezebben lehet elérni. Az meg, hogy minden alkalmazás első megnyitása előtt engedélyt kell adni a Nova Launcher részére, különösen megnyugtató. Ehh...
Melyik nem-MIUI ROM az, ami nagyjából bugmentes? CM? RR?
-
Fejvadi
nagyúr
A kisegítő lehetőségekben van egy olyan, hogy színek invertálása.
Nekem ez sokszor hasznos lenne, de csak innen elérhető.
Nehéz ide beugrálni mindig ha épp kellene.
Sajnos se kapcsolót se widgetet nem találok.
Valami ötlet vagy ilyen app. lenne? -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
RetepNyaraB #25157 üzenetére
Elvileg annyi. A topikból tudtommal senki sem próbálta, de külföldi fórumokon biztos tesztelték már.
-
Tomi_Ohl
veterán
Ez ugyanaz, mint a legutóbbi Global developer changelogja Galéria, Tisztító és Egyéb nélkül. Szóval valószínűleg nem igaz, ha te sem találod benne ezeket.
Ha a rendes changelogot mutatná, szerintem csak annyi lenne ott, hogy "bug fixes and system optimisations".Fejvadi van azért több dolog is
Bár nem tudom, hogy a stabil megkapta-e már az új Galériát, Böngészőt vagy Időjárás appot. -
-
Mr.C
őstag
válasz
Fejvadi #25150 üzenetére
System
Optimization - Background CPU processes caused performance issues (05-16)
Optimization - Delayed response for charger's notifications (05-19)
Fix - Wireless display caused reboots (05-19)
Fix - Read mode appeared more red than it should be (05-19)
Fix - Draining battery while using GPS in some cases (05-19)
Fix - Bluetooth turned on automatically with the device (05-19)Settings
New - Introducing Shortcut menu. Check out the new MIUI 8 feature early. You can turn it on in Additional settings. (05-17)Mi Cloud
New - Added "Back up now" feature for fast backups (05-19)Elvileg, de én pl a shortcut-ot nem találtam
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #25148 üzenetére
Duplakoppal kb zsebre sem lehet tenni, mert ott önálló életre kell. A csúsztatásos felébresztés ilyen szempontból jobb, de az nélkül is el lehet lenni.
RetepNyaraB, hunaqua fent, az összefoglaló elején linkelt leírást nézzétek meg. Mindkettőtöknek az kell, az új partíciók és baseband miatt, csak utána mehet fel újabb MIUI/CM. Nem, a régi CWM-es összevonó zip nem jó, mert az csak a systemet rendezi el, a boot és a modem partíciókat nem.
-
Mr.C
őstag
válasz
RetepNyaraB #25146 üzenetére
Csak azért mert nagyon nehéz lesz lekommunikalni akkor neki, mert partíciót kell összevonni nem is akárhogy. Ezért ajánlanám egy miflash-el telepítést, az rendesen particional, utána jön egy root majd egy TWRP, majd a cm....
Eredeti miuival csak egy lépés kell.... -
hunaqua
addikt
Azt a partíciós zip.-et ami CWM alól megy csak fel azt valaki rakja már ki,én nem találom.
-
Mr.C
őstag
válasz
RetepNyaraB #25143 üzenetére
Miui is jó, főleg ha eddig az volt rajta. És a legkönnyebb is, egyszerűen annyi, hogy (mint írtam) egy miflash verziójú romot leszedsz és PC-n a miflash-el teszed fel és kész is.
-
RetepNyaraB
veterán
Ex-nejemnek bedőlt a telefonja, melyen kb két éves, német (decuro) 6-os miui van. Még én raktam rá, de semmire sem emlékszem. Ő a németeknél, én itthon. Ő teljes antitalentum műszaki vonalon. Megpróbálok levezényelni neki levélben egy komplett romcserét, MM alapon. Szép vállalkozás. Cián lesz, a fene vacakol a komplikált miui-val úgy, hogy nekem nincs is Xiaomi a kezemben...
Van egy áprilisi snapshot cián, azt látom. Az rendben volt? Azóta esetleg van valami jól menő nightly, bugok nélkül? Ajánljatok valamit lécci.
-
Mr.C
őstag
válasz
Fejvadi #25139 üzenetére
Jó lesz, gondbiztos, lehet sokan felesleges lépéseket látnak benne (jogosan), de annyi ideje foglalkozok informatikai dolgokkal, hogy itt már nem lehet biztosra mondani semmi
mint amikor a partíció összevonó ZIP a régi időkben mégse vonta össze a dolgokat.
Kernel cserét nem ajánlok neked, felesleges. Dupla kopp hidd el, nem nagy szám ezen mert nincs behangolva, csak a képernyőt figyeli, ezért minden kis kakára felébred (más telefonoknál összetettebb műveletek határozzák meg mint pl Proximity és/vagy fényerő szenzor, gyroscope stb...) valamint most SoD gyanús világát éli, senki nem jött még rá, mi a hiba (nekem van sejtesem, de még be kell igazolódnia)hunaqua: miuiandroid.hu-n található stabil miui miflash-el való telepítése a legegyszerubb. Sajnos linkelni nem tudok. De két verzió szokott lenni. Egyik a recoveryben telepíthető ZIP, másik egy miflash-el (PC-n) flash-elhető zip
-
Fejvadi
nagyúr
Eddig még csak tiszta telepítést csináltam a TWRP-ből.
Most viszont csak simán kellene rátelepítenem az előzőre.
Stabil Multira az újabb Stabil Multit.Így gondoltam a tiszta telepítésből kiindulva. Lehet kicsit felesleges, de azért jó?
1.
- Wipe Dalvik/Art
- Wipe Cache
2.
- Retart Recovery
3.
- Telepítés
4.
- Wipe Dalvik/Art
- Wipe Cache
5.
- Újraindítás -
hunaqua
addikt
Megjött az MI4 LTE 2/16.
Android verzió 6.0.1 MMB29M
Miui xiaomi eu 7.2.4
TWRP telepítve volt rajta.RR-t szeretnék használni,de partíciós hibával kilép.Van erre már TWRP-ből telepíthető particiós zip? ...ha az a baja?
Elnézést,de nem tudok most vissza olvasni,de a telefon kéne gyorsan.
-
mizoli
addikt
válasz
Fejvadi #25135 üzenetére
Nem is promózom, csak neked úgy tűnik
Nekem RR alatt előszörre, (de csak előszörre) úgy tűnt, hogy jobb az akkuidő a ZeurionX-ben, de mérve rosszabb volt. Én is a duplakoppos ébresztést próbáltam ki.
"Letörölni" nem lehet, flashelni kell a gyári kernelt, ha van.
Célszerűen újra flasheled a romot. Utána elég csak a cache-eket törölni, de nem szükségszerű. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
mizoli #25134 üzenetére
Elolvastam Zolikám, de ezekre a beállítási lehetőségekre nekem nincs szükségem.
Ami jó lenne az a dupla koppos ébresztés, csak ennyi kellene. De állítólag az a kernel meg leszívja az akkut.
Nem cseréltem még kernelt. Ha nem jó akkor vissza lehet tenni az eredetit?Nagyon promózod ezt az RR-t.
-
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
bozarjoska #25124 üzenetére
Ok, ha megint feljön kipróbálom. Addig is köszi.
Tomikám, még csak egyszer jött fel ma.
Igaz, értesítés letiltás jó ötlet. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #25120 üzenetére
Értem. Szóval többször is feljött?
Ha zavar, tedd amit bozarjoska írt, és tiltsd le az értesítéseit.Más: feltettem az XOSP ROMot. Amióta utoljára próbáltam, változtattak a témán. Még rosszabb lett, néhol konkrétan undorító. Úgyhogy most csinálnom kell egy rendes Xperia CM témát (egy már meglévőből sok dolgot fel tudtam használni, de az sem tökéletes). Még nincsen kész de már most sokkal jobb.
A másik hiányosság a Sony hangszínszabályzó hiánya, de találtam egy új (ma megjelent) modot, ami tökéletesen működik. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Tomi_Ohl #25117 üzenetére
Ha rákattintok Tomikám, ott nincs olyan opció, hogy nem, vagy ne jelenlen meg többet. Ott csak kilehet tölteni, és azt írja a későbbiekben lehet változtatni. Ha megint feljön akkor lementem azt is. Lehet nem is jön fel többet. Most frissítette magát az Android. Ilyet se láttam még soha, hogy ezt írja a telefon. Megnéztem mit is frissített és valami WebView.
(#25119) mizoli
Gondnak nem gond, csak még nem láttam.
Dehogy törlöm ki a Google és Xiaomi dolgokat, mert használom őket. -
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Tudom, hogy ez feature, de hogy tudom kikapcsolni, hogy ha olyan wifi-re csatlakozok, amin nincs internet, ne váltson vissza mobilnetre? Vettem egy sportkamerát, ami wifi-n kommunikál a telefonnal és arról persze nem jön internet, és mindig vissza vált mobilnetre, ami miatt nem tudok csatlakozni a kamerához.
Előre is köszi a segítséget! -
Tomi_Ohl
veterán
-
HawerKing
őstag
Hali erdeklodnek hogy mi a kulombseg a MI3 es MI3W kozott .?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One mobilszolgáltatások
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Motoros topic
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest