- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
A Xiaomi Mi IV Hybrid Dual Drivers-ről van valami tapasztalat már?
Ajánlott?Köszönöm!
-
H0r1
tag
Sziasztok!
Elkapott kicsit a zene világa és szeretnék egy normális fülest. Főleg PC-n hallgatom, ritkán telón.
Iphone-om van, így jó lenne azért ha a hangerőszabályzás működne, de talán ez a legkevesebb.gyári apple fülest használok, ami számomra elég jól szól, de
1, megmozdulok kiesik a fülemből
2, az irodában a mellettem ulo is azt hallgatja amit en
3, nincs zajkizarasFoleg house stilusban mozgolodom, szoval "basshead" fules kellene. Ugy gondolom, hogy ezeknek eleget tesz az itt belinkelt EREDETI Hybrid (nem pro hd stb)
https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Hybrid-Dual-Drivers-Wired-Control-Earphone-Headphone-With-Mic-p-1010328.html?rmmds=detail-left-hotproducts
Van mas azota talalt alternativa, vagy meg mindig ez lesz az etalon?
Koszonom!
-
Hacsa0415
csendes tag
Sziasztok!
Most hozta a postás a bangoodrol rendelt Xiaomi hybrid pro-t. Mivel utánna olvasgattam, tudom hogy nem ajánlott megvenni a HD változatát. Hogyan tudok megbizonyosodni, hogy ez nem a HD változat?! A linken nem volt feltüntetve, hogy hd, viszont a dobozan is azt írja, hogy Pro HD és magán a fülesen is rajta van a HD audio felirat.
Link: https://m.banggood.com/Original-Xiaomi-Hybrid-Pro-Three-Drivers-Graphene-Earphone-Headphone-With-Mic-For-iPhone-Android-p-1103184.html?rmmds=search -
McLaca
őstag
Van ám új verzió: [link]
Üdv!
-
Zsocz
csendes tag
Én eléggé megszerettem a hangzását, azonban a kábel nagyon könnyen gabalyodik, és IOS-en nem mennek a volume gombok ami nagyon kár
A komfort is jó , de nem igen zárja ki a külső zajokat, ami lehet jó is meg rossz is , embere válogatja.Mindenesetre bőven megéri az árát. Nem kell nagyon félteni sem.
-
Breki
veterán
Sziasztok
Ez a füles mennyiben különbözik a témában írt-tól?
A neve alapján ugyanannak tűnik, de a képek alapján teljesen más
-
kory24
őstag
válasz
Bandi995 #126 üzenetére
Szia!
Én is akarok venni egy ilyet, de magyarban drága (10k)
llyen kínai rendelést még sose csináltam.
megrendelem, kifizetem és tényleg, tuti 100% megkapom?
Igen azt tudom, hogy szállítási idő 2-4 hét.....De 100% megkapom és eredeti, új uyganaz mintha pl itt az eDigitalban vettem volna?
Még annyi, hogy ha úgy alakulna garancia is van?
Ha igen, az hogy kezelendő?Köszi
-
bubi92
őstag
esetleg működnek a gombok, iphonenal
-
Bandi995
aktív tag
Gearbesten 16 dolcsiért vesztegetik éppen, már repült is a rendelés
3-as tesóját nagyon szeretem, régóta használom, tényleg több tízezres IEM szint amit nyújtanak és ennek a hybridnek mostmár a kivitele is sokkal masszívabb, nagyon várom már, hogy megérkezzen
-
TeeBee73
veterán
Hobbizenészként (2 lemez a hátam mögött) megmutattam kollégámnak a Piston 3-as fülesemet (szintén hobbizenész, 1 lemezzel, bár más műfaj.).
A reakció: "B@mmeg, ez veri a 150k-s Sonymat!".
Rendelt is kettőt rögtön. Szóval, Xiaomi tud valamit. -
huby80
senior tag
Vettem egy hybridet ez se jön be!! jobb mint a piston 3 de ez se jobb mint a samsung gyári fülesem....lehet velem van a baj
mindegy ha valakit érdekel irjon
-
pucz
senior tag
válasz
Bornie127 #92 üzenetére
Quadbeats-nél fenyevekkel jobb, szvsz. Most jelenleg azt használom, miután elhalálozott a Hibrid. G4 gyári lejatszojaval nekem kevés volt a magas. PowerAMP kicsi nagashuzas után számomra tökéletes volt. P2 volt előtte. De az is megdoglott. Nem bírta a kábel a bringa-farmer kombot. Megtört...
-
pucz
senior tag
Üdv.
Ha valakinek van egy felesleges darabja, ami bontatlan, téves plusz rendelés, bármi hasonló, kérem jelezze. Az előző nem futott hosszú karriert. Munka közben oldalba vágott egy tízes lemez, és a jack sajnos beletört a foglalatba. Tanulság: ne hallgass munkahelyen zenét.
-
mch
csendes tag
válasz
lexter00 #120 üzenetére
A gumiharang engem is érdekelne, remélem valaki válaszol
-
lexter00
őstag
A jövőhét folyamán veszek egy ilyet valamelyik kínaitól.A gumiharangok jól illeszkednek a fülbe?Mert kinéztem hozzá még egy ilyet [link] A vetőcsöve hány mm átmérőjü?3 vagy 5?
-
sanyi0627
senior tag
válasz
Criminal017 #117 üzenetére
Gearbestről rendelve kínai debobol 2-4 hét szokásosan míg megérkezik?
-
sanyi0627
senior tag
válasz
Criminal017 #115 üzenetére
Köszi
Csak azért kérdeztem mert pl a note2 topikba olvasható hogy több embernek eldobálja a mibandet, pedig az is xiaomi. -
sanyi0627
senior tag
Sziasztok gearbestről akkor érdemes rendelni?! Xiaomi redmi note 2 vel használja valaki? Nem lesz gond a jack osztása?
Köszi
Üdv -
bocsika
aktív tag
Sziasztok.
Az enyém ma jött meg. A hangja a Vsonic VSD1s hez képest valahogy direktebb. Lehet hogy csak mert nics bejáratva. Most még több közép hangzás van benne és dinamikusabb a basszus.De a probléma az hogy nem megy a telefonommal (Cubot GT99) Bedugom, mono hang elvesző közép. Gombok nem reagálnak. Csak ha nyomva tartom a középsőt akkor jön meg a hang rendesen. Most vagy a telefon rossz kiosztású vagy a füles?
Annak idején ment a Samsungom 1 gombos microfononosával, de ezen 3 gomb van. -
.LnB
titán
Sziasztok.
Elromlott a Piston 3-am, és szeretnék venni egy ilyet. Honnan rendeljem? Jelenleg a geekbuying.com-on találtam 18.99$-ért. Onnan rendeltem a P3-at is. Esetleg tudtok jobb helyet?
-
HoaryFox
őstag
No, csak megjött, valahonnan egy párhuzamos univerzumból egyszercsak az ajtómon kopogtatott a DHL futár, és meghozta a csomagot.
Első hallgatásra jobb, mint a P3, anyagminőségre is jobb, több fém, kevesebb műanyag, a kábel ugyanolyan cipőfűző borítású, mint az elődje, de kellemes. Kicsit több tere van, basszus több, de szebben is kiadja, gondolom ezért van a hibrid rendszer
Több részlet megmarad zúzósabb résznél is, ahol a régi már itt-ott nem jelenített meg pár dolgot.
Bejáratás után még nyilatkozok, kb. 10 perce tart
-
pucz
senior tag
válasz
#15419392 #13 üzenetére
P2-t Én is EQ nélkül használom.
G4 gyári lejátszója valami förtelmes, ha színezem. Így alapból kilőve a téma. De ha nem manipulálná annyira, akkor sem maszatolnám, mert megvagyok a hangzásával elégedve. Így egy év után érzem azt, hogy váltani kéne valami komolyabb árszegmensbe. -
Norby86
őstag
Nekem sajnos a Piston 3 fülesem úgy néz ki ma ment tönkre.
Pedig szerettem, mert nagyon részletgazdag hangja volt. De szerencsére van itthon még egy Piston 2 füles, viszont ebbe nem hallok ki annyi dinamikát a zenékbe, inkább a mély hangok erősebbek, az ének tartomány rovására. Viszont a Piston 2-be meglepően jó a mély, ezt meg a 3 nem tudta hozni.
Nekem olyan füles lenne az ideális ami tényleg a 2 és a 3 összegyúrt változata.Tehát az énektartomány nincs annyira elnyomva, mégis a mély fel van pumpálva mint a Piston 2-be.
Létezik ilyen füles, vagy ez a Hybrid ezt tudja? Mert most kénytelen vagyok a Piston 2-t használni addig, ami hozzáteszem nem rossz, csak szokatlan a hármas után, hiányérzetem van. A Piston 3-nak amúgy az lett a baja hogy valószínűleg nem bírta azt az erős mélyet amit én elvártam volna tőle és most már erősebb hangnál sajnos puffog a hangerő és jön a lópatkó dobogás minden basszus hang után, szóval ilyen "zsiguli music" hangja lett. -
mcs
veterán
Most vettem egy ilyen echte kínai ,,szörnyűséget".
Hát az eddigi drágább Sennheiser, Sony és JVC füleseimhez képest előrelépés. Az igényes csomagolása nagyon meglepett. -
HoaryFox
őstag
No, megrendeltem egyet a GearBest-ről, kíváncsi lesz rá, mennyivel más, mint a Piston 3-asom
(sajnos nem tudom hogy, de kezd kitüremkedni a kábel a szövetből 1-2 helyen, pedig semmi extra nem éri
)
-
Bornie127
aktív tag
Köszi az infót, szerintem reggel meg is rendelem mindkettőt. A youthnak nem tudom milyen lehet a hangja, de szinte mindenhol lehúzzák. Nekem gyári füli volt a htc m7hez, az szól itthon a legjobban, van a G4hez a quadbeet és a bluetooth füles.
Ezeket részben kíváncsiságból veszem mert olcsón jön és jó basszusa van mások szerint. Egy meg kell a páromnak, mert a P8-hoz borzalmas a fülese. -
-
Drenadar
veterán
válasz
Criminal017 #88 üzenetére
ibuygou-tól mikor telefont vettem 3 munkanap alatt itt volt DHL-el.
Sem a banggood-on se a gearbesten nem látok olyan opciót, hogy futárcég, de legalább van olyan opció, amiért súlyos pénzeket elkérnek, és odaírják hogy az is 5-7 munkanap... -
Drenadar
veterán
válasz
Criminal017 #83 üzenetére
csak a bangoodon olyan bénák a szállítási feltételek... nagyon hosszú idő mire bármi is ide ér...
van valami más hely is ahol értelmes időn belül megérkezik?
Nekem piston3 youth van, kíváncsi lennék hallok e különbséget a kettő között.
A youthnak nem kerek a kábele. Nem jött ez be a vásárlóknak? vagy miért hagyták ezt abba? Én úgy vettem észre, hogy tényleg sokkal könnyebb kibogozni a youthot... eleve nehezebben is csomósodik be -
Criminal017
őstag
Banggoodon most 5700 Forint a Hybrid, kezd egész jó ára lenni.
-
LionW
tag
Ma jött meg a hybrid-em, elég durván szól.
Előtte Piston 3 Youth-ot használtam, de nekem nem jött be, ezt sokkal szívesebben hallgatom.
-
-
mch
csendes tag
Nekem az a kérdésem, hogy a gumiharang mérete és anyaga ugyan olyan, mint a P3-nak vagy változott valami? A P3 és a P3Y nekem kicsúszik a fülemből, mert a gumiharang anyaga túl "selymes"...
Köszi!
-
vicze
félisten
válasz
randras_83 #77 üzenetére
Remélem hogy igen, majd kiderül.
-
Drenadar
veterán
A piston 3Youthnál jobb?
-
törölt tag
Ha már piszkálni kell az EQ-t, akkor ugyan mindegy. Ott a rendszer legalább egy részével problémák vannak.
-
vicze
félisten
válasz
norbert1998 #72 üzenetére
Amúgy a Hybrid pont abban nagy előrelépés a P2-höz képest, hogy sokkal tisztábban szól, és nem olyan mosott a mély, illetve a közép se úgy van elnyomva, hogy elmossa, hanem puszta hangerővel túlnyomja, ha nincs az adott zenében kiemelendő mély akkor az is igen szép és tiszta hangzású.
Ahogy az első linken is írtam, sokkal zeneibb így mint a P2. -
norbert1998
nagyúr
Igen, tudom, hogy az mély túlsúlyos, szeretem is. Olyan kellemes meleg hangja van, nagyon sokáig terhelhető és dinamikus. Tere nincs, ez igaz sajnos.
Szóval, lehet, hogy nem a legjobb, de nekem ez tetszik, mert nem másznak rá a mélyek másokra, nem nyomnak el semmit, de masszívan jelen vannak, ha kell, és nekem ez a hangzásvilág tetszik nagyon. "megmoddoltam" a szorítását is (visszafelé hajtás az eredetihez képest 180 fokkal
).
De igen, egyetértek veled, lényegében mindenben, amit itt leírtál
-
vicze
félisten
válasz
norbert1998 #70 üzenetére
Mivel a K518 is erősen mély túlsúlyos, így ahhoz vagy szokva.
Nagyon sokat lehetne erről vitatkozni, de a hangzás és a hang minőség két nagyon különböző dolog. Hiába nagyon kiemelkedő a Xiaomi Hybrid hangminősége, ha a hangzása extrém módon torzított ahogy a P2-é, hogy a jelenlegi divatnak megfeleljen.
Hangzás ízlés kérdése, és nem akarok vitát indítani róla mert tényleg nincs értelme nyilván mindenki azt fog hallgatni, amit szeret.
-
vicze
félisten
válasz
randras_83 #68 üzenetére
Semmi köze Xiaomi-hoz, minden füles 1More termék, csak beszállítanak Xiaomi-nak és mellesleg másnak is, többek közt ASUS és Misfit.
-
Clickbait
aktív tag
Vásárlás előtt vagyok, viszont innen szerezném be (ha valaki rajtam kivül még eredetit keres olcsón)
http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Hybrid-Dual-Drivers-Wired-Control-In-Ear-Earphone-Headphone-With-Mic-p-1010328.htmlRemélem nem lesz csalódás, bár ennyi pénzért jelenleg nem ismerek jobb fülest.
-
vicze
félisten
válasz
randras_83 #65 üzenetére
Viszonylag sok verzió van, illetve revíziók is, illetve hamisítvány is rengeteg. Ha 16Ohm, akkor P2. A fekete Crystal jelenleg biztos 32Ohm és P3 hangzású, a hivatalos oldal Pinkre is 32Ohm-ot ír. Illetve még az a különbség, hogy a Crystal vezérlője Android és iPhone kompatibilis, míg a P2-é csak Android.
-
vicze
félisten
válasz
randras_83 #63 üzenetére
Igen előbb volt, a Crystal hangját "kapta meg" a P3, eszerint.
-
zdanee
őstag
Én is szinte azonnal megvettem még ősszel. Azért a lényegre kitérhettél volna egy mondat erejéig: mindkét oldalon két-két hangszóró van, egy nagyobb a mélynek és benne középen egy kisebb a magas hangoknak.
A gombjai klasszisokkal jobbak lettek, mint a Piston 3 keményen járó és kitapinthatatlan gombjai. -
vicze
félisten
válasz
randras_83 #58 üzenetére
A Crystal elméletben hangzásra P3 és nem P2 csak külsőre hasonló.
A cikkben a Xiaomi Hybrid van, a 1More-nak van saját Hybridje. -
Dominó85
addikt
Én Dubstep Violinos zenével teszteltem és az győzött meg igazán.
Vicze1 - 50USD-t ad ki a ... a 1More Hybrid-ért. De majd ha kicsit csökken az ára én is benevezek egyre.
A Piston Diamond-ot ingyen adtam egyik exemnek, borzalmasan gyenge hangzásvilága van. Különben sem szeretem ezeket a "csini" cuccokat.
-
Chaser
legenda
Enyém is átlag feletti, tesztelve is volt elég sűrűn
Cosmic gate - melt to the ocean, - a lineklt résztől kezd durvulni a subwoofer móka- ez sajnos piston2-vel nem az igazi. Előtte egy fake verziót sikerült venni, szerelésre gagyi volt, de úgy bökte az 50-200hz-es tartományt majd sírva fakadtam
sajnos pár hónap alatt szétszakadt a drága
Valami flac verziót ha találsz ott érdemes meghallgatni, de ezt nyilván tudodnagyobb bitrátás mp3-ban is azért hallható.
-
vicze
félisten
A szinte létező összes 1More fülessel rendelkezek.
(Lista alul)
Piston Crystal és 1More Hybrid besszezés alatt.Igen ez a basszus sorrend. Ettől még V-s marad a P3, a flat-től nagyon messze van. Tipikus fun hangzás, ami jó is, a nagyon túlhúzott és torzított basszussal szemben. Amit a Hybrid csinál az nagyon extrém.
-
Dominó85
addikt
Volt Piston II, 3, Hybrid fülesed egy azon időben?
Mert nekem a mai napig mind a három megvan.
Mély és basszus tekintetében az erősorrend egyértelműen (leggyengébbel kezdve):
Piston 3 -> Piston II Advanced -> Piston Hybrid
Flat beállítások, kikapcsolt MIUI hangzásjavítás mellett. -
-
HoaryFox
őstag
válasz
randras_83 #47 üzenetére
Sajnos Honor 6-ból kispórolták az EQ-t a kínaiak, és 99%-ban Spotify-ról hallgatok zenét
-
HoaryFox
őstag
Egyenlőre marad a P3
Max. ha elhalálozik, benne lesz a képben ez a füles is, ár/érték arányban nagyon is jó lehet (ha a P3-ashoz viszonyítok)
Volt már armatúrás fülesem, el is adtam gyorsan, mert abban nem sok basszus volt (basshead here
)
-
randras_83
addikt
Én nem mondanám hogy rosszabb vagy jobb, mint a Piston 3, inkább máshogy szól magas tartományban részletesebb, középen szerintem alul marad a P3-hoz képest, de az összkép jobb. Én inkább ezt nyúzom mint a P3at és szerintem érdemes rádobni egy comply hoz hasonló illesztéket.
-
zzola
titán
Köszi a cikket! Fülhallgató topicban egyeztettem és ott is ajánlották ezt a típust, meg is rendeltem, gearbest-ről 20 dolcsi alatt elérhető [TN-rel]...
-
tDr1v3r
veterán
Nálam mindkét Piston 2 (rev 1, rev 2) megtört a csatinál. Most Piston 3-am van, próbálok ügyelni hogy egyenes csatival legyen a zsebemben de úgy sejtem hogy erre is ugyanaz a sors fog várni.... ha nem 2-3 hónap múlva mint az elődök akkor max fél év.
Tényleg jobb lenne egy L alakú csati, meg esetleg egy szalagkábel, hasonlóan a Beats fülhallgatókhoz. A Tour-om 5 éven felül van már emlékeim szerint, de még mindig bírja... az más kérdés hogy annyira basshead hogy utálom használni.
-
Dominó85
addikt
Xarügy, ha a trón szóról a barna maci jut az eszetekbe.
-
Dominó85
addikt
KZ füleseim max nagyon futólag voltak, így lényegében nem említettem soha hogy az enyémek lettek volna. Teszt harangokkal kipróbálgattam őket, de mély érzéseket egyik sem keltett bennem. És az anyaghasználat sem volt mindig a topon. Mindig azt mondom, hogy az aktuális trónon lévő fülest nehéz lesz letaszítani... De ez a Hybridnél úgy érzem most határozottan igaz. Az én hallasomnak, fülfordulataimnak tökéletesen megfelel. Eddig mérföldekkel jobb majd minden eddigi hallójárati fülesemnél. Egyedül a Piston II jobb bizonyos zenékhez, amiket ritkábban hallgatok, de kizárólag azzal.
-
pengwin
addikt
Most rendeltem egy KZ-ATE-t(~10$) nagyon kíváncsian várom az érkezését.
Azzal nincs tapasztalatod?
Volt itt a logouton teszt róla amiben nem szerepelt rosszul, a gyártóról is nagyon jó véleményeket találni, és végül Piston 2 és VSonic VSD 2/3 (cserélhető kábeles) helyett rendeltem. Előbbit a kialakításával (fület kitöltő forma, fül mögötti kábelvezetés) győzte le nálam a KZ ATE, utóbbit az árával...
A sima agybadugós fülesek nem maradnak meg a fülemben, meg fáj tőlük a fülem.(#35) vicze1
Már ha ez hátrány...
Tudtommal "stabilabb" hangzás érhető el nagyobb impendanciával, 32 Ohmot pedig azért illene kihajtania egy mai modern készüléknek. -
moleculez
veterán
16, vagy 32ohm? Mert a P3 az gyönyörűen szól, csak a Lumia 930 nem tudta meghajtani, úgyhogy ment asszonynak.
-
pengwin
addikt
"a maga kb. 20 $-os árával veri a több tízezres fülhallgatókat"
- Ehhez a kijelentéshez mi az összehasonlítási alap? -
HoaryFox
őstag
Ha nincs az Androidodon EQ, akkor nem mutatja a Spotify se [Honor 6-on nekem sincs]
-
kátú
őstag
Ezek szerint csak én vagyok ilyen analfabéta, hogy nem találom a hangszinszabályzót spotify ben?
-
Dominó85
addikt
válasz
holozis_HUN #29 üzenetére
Hja, nálam is sorakoznak az eladó fülesek, de a sok ... sokallja értük az árát. Pff hagyjuk.
-
Dominó85
addikt
válasz
holozis_HUN #27 üzenetére
Nekem headset-em van a ZK-tól. Na az brutálisan szól. Viszont a Marshall Major FX simán letaszította a trónról (azaz a fejemről). 1600-2200Ft között van a KZ-HD1. Így amondó vagyok hogy jó és szép, de nem eláéggé a Hybrid-hez képest. Eleve más a Sound chamber felépítésük is.
De persze pozitív csalódások mindig vannak az életben. 2200Ft-ot megérhet egy próba, nem?
-
holozis_HUN
addikt
Hali!
Valakinek össze tudja hasonlítani a KZ HDS 1-gyet és ezt a fülest?
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #24 üzenetére
pont azért mert mégsem olyan jó😂😂😂
-
#Morcosmedve
veterán
Ööö, az EQ minek is, ha jó a füles?
-
ceripapa
aktív tag
Lassan nekem is kiörgedett a pistonom :] lehet erre kéne cserélni ?
-
Tim82
félisten
-
Chaser
legenda
válasz
enginev3.0 #19 üzenetére
Passzolom
ráér...
-
Chaser
legenda
válasz
enginev3.0 #17 üzenetére
Ezt én is, nekem csak kettes van de talán ez jobb - nekem - mint a 3.
-
enginev3.0
félisten
Na valami féláras akcióban beszerznem, de csak azért mert van Piston 2, Piston 3, Piston 3 youth
-
Chaser
legenda
-
törölt tag
ha jól szól egy fülhallgató minek hozzà EQ-t hasznàlni? a zene úgy jó ahogy az előadó megalkotta nem pedig torzítva...vagy akkor a fülhallgató torzít ha ilyen szinten bele kell nyúlni a hangzàsba
-
DRCrain
csendes tag
Még decemberben rendeltem 5300 forintért, remélem a héten megérkezik és kipróbálhatom.
-
Binczet
tag
Szimmetrikus, vagy nyak mögött átvezetős a kialakítás?
-
sanzi89
addikt
A telefon a nap 90%-ában a kabátom/pulóverem Napóleon zsebében van. Itt egy 5 colos telefon csak a L alakú jack dugóval fér el, egy hosszú, egyenes, pluszban kiálló kábel nem.
@vicze1
Pontosan, abszolút felhasználás függő, hogy melyik kialakítás a jobb. Nem lehet kijelenteni, hogy ez vagy az a kialakítás hamarabb megtörik.Egyébként nekem sok-sok éve Sony füleseim vannak, és idáig egyik sem tört meg a csatlakozónál. Az egyik beakadt egy kilincsbe és megszakadt, a másik kettőnek meg egyik napról a másikra elhallgatott az egyik oldala, pedig a kontakt hibátlan a csatlakozó és a hangszóróba forrasztott két vezeték között, tehát a hangszóró halt meg.
-
vicze
félisten
100%-osan használat függő. Nálam az egyenes törne meg sokkal előbb. Pl. Sony kizárólag L-es jack-et használ, és általánosan negatívum a többségnek ha nem L-es, pont azért mert sokkal kisebb eséllyel törik meg, főleg úgy hogy Piston-ok estében általános hiba, hogy a jack törés "gátlónál" szétmállik a szövet.
-
sanzi89
addikt
Ennek is egyenes a jack dugója? Miért nem árulnak ma már szinte minden fülest ilyen Jack dugóval? Nekem pont a régi, L alakúra volna szükségem, de a fülesek döntő része így kiesik.
u.i.: Figyelmetlen voltam, az egyik képen még éppen rajta van a csatlakozó teteje. Szóval ez is egyenes.
-
vicze
félisten
Remélem a testvér modelljének értelmes hangzása lesz, abban jobban bízok.
P2 rajongóknak, nagyon jó új választás lesz a Hybrid, de azért erősen ízlés függő hogy valaki elviseli-e azt amit alkot.Még egy megjegyzés, a Hybrid valós ára ~15$ Xiaomi-tól, így ne dőljön be senki a kamu akcióknak. 16-18$ környékén éri igazán megrendelni, több ilyen ajánlat is van.
-
vicze
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari