Új hozzászólás Aktív témák

• Juron

csendes tag

Helló!
    Engem a d-pad, érdekelne (kereszt irányító, vagy nevezzék aminek akarják).

Verekedős gamét nyomnék, de a d-padok az összes PC kontrolleren ultra bénák, elviselhetetlen!

Szereztem egy jó kis Joyt egész jó D-pad "struktúrával" amit sikeresen moddoltam 3x jobbra(!!), és kezdtem boldog lenni...
    ...aztán mikor megint szét szedtem megnézni, miért kezdett erősen érzéketlenné válni, kiderült hogy az áramkör (érzékelő) és a gomb közötti gumi-izé elkezd "rákenődni" az érzékelő áramkörre, és érzéketlenné válik a D-pad!
    Minden huzamosabb + izzasztóbb játék után szét kell szedni, és alkohollal letisztítani azt a vackot! :((

Most valami folyékony ezüst-szerű izét keresek, amit elektronikában használnak valamire. Ez vezeti az áramot és felvihető arra a nyomorék "gumira" majd megszáradva szilárd lesz - így a gumi rész többé nem érintkezik közvetlenül az érzékelő áramkörrel.
    Tudom hogy van ilyen cucc, csak azt nem hogy honnan kerítsek. Légyszives ha tudtok valamit erről küldjetek nekem egy üzenetet!

A PC kontrollerek D-padjai EL VANNAK ÁTKOZVA!! Ezt több mint 10 éves konzolos múltal állítom!!

Szóval márcsak azért is kérdem - milyen a X360 D-padja verekedős játékoknál?

Új hozzászólás Aktív témák