- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juron
csendes tag
Helló!
Engem a d-pad, érdekelne (kereszt irányító, vagy nevezzék aminek akarják).Verekedős gamét nyomnék, de a d-padok az összes PC kontrolleren ultra bénák, elviselhetetlen!
Szereztem egy jó kis Joyt egész jó D-pad "struktúrával" amit sikeresen moddoltam 3x jobbra(!!), és kezdtem boldog lenni...
...aztán mikor megint szét szedtem megnézni, miért kezdett erősen érzéketlenné válni, kiderült hogy az áramkör (érzékelő) és a gomb közötti gumi-izé elkezd "rákenődni" az érzékelő áramkörre, és érzéketlenné válik a D-pad!
Minden huzamosabb + izzasztóbb játék után szét kell szedni, és alkohollal letisztítani azt a vackot!Most valami folyékony ezüst-szerű izét keresek, amit elektronikában használnak valamire. Ez vezeti az áramot és felvihető arra a nyomorék "gumira" majd megszáradva szilárd lesz - így a gumi rész többé nem érintkezik közvetlenül az érzékelő áramkörrel.
Tudom hogy van ilyen cucc, csak azt nem hogy honnan kerítsek. Légyszives ha tudtok valamit erről küldjetek nekem egy üzenetet!A PC kontrollerek D-padjai EL VANNAK ÁTKOZVA!! Ezt több mint 10 éves konzolos múltal állítom!!
Szóval márcsak azért is kérdem - milyen a X360 D-padja verekedős játékoknál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest