- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
(#1) tzsolesz
Xbox port: azok a játékok, amik xbox 360ról lettek átportolva..benne van a tesztben is..olyanok mint a gears of war, nba 2k9, pes 2009, (de talán még ide vehetném a lost planet-et)….jah és a fifa 09 pc-s verziója sem xbox port, mégis felismeri, a race driver grid sem port,mégis felismeri…hát most jön az nfs undercover, sztem azzal sem lesz baja, race 07-el sem hiszem hogy lenne…(#2) Kickass
abszolút megszokható, én is azt hittem, nekem egyből ráált az ujjam…főleg autós játékoknál kényeles…de persze egyén válogatja...(#3) hakos1987
egyáltalán nem játszik közre semmi személyeskedés…nem ismerem őt sem jobban mint téged, rábiztam, hogy döntse el, hogy mehet-e kiemeltnek avagy nem….én nem szóltam bele…ezt rendezd le vele, nem hinnám hogy részlehajlás történt rám nézve..legalábbis nem volt megbeszélve…amugy igazad van, a kormánnyal és a joy-al kapcsolatban..DE! – mi van azokkal, akiknek drága egy minőségibb kormány, nem repülőszimulátoroznak, de játszanak fifát és nba-t, netán nfl-t, nhl-t…én is ezért vettem…7990Ft volt…jó autóshoz, mászkálóshoz, sportjátékhoz…na meg nem is beszélve olyan arcade stuffokról, mint a pure…ahol a kormánynak nem látom sok értelmét..(jah a pure is port..sztem az is x360-as)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest