Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigz
tag
Egy haver tartott kutyakat, de azok nem ugattak le ennyire egymast. Gondolom, neveles kerdese.
"Manapság már egy pc-játékos sem élhet gamepad nélkül" - ez azert poppet eros, szerintem inkabb izles kerdese, mint ahogy az alabbi is inkabb velemeny, mint tenyszeru megallapitas (bevedtem a seggem, mint valami utolso kemper):
Gamepaddel FPS-ezni pedig legalabb annyira perverz, mint ertelmetlen. Kb mint C64-gyel meg junoszty televizioval felmenni a netre. Kihozhatod a controllerbol a maximumot, es ott ugralhatsz a sajat dobogod legfelso fokan, es meg mindig csak ott tartasz, ahol egy 8 eves kislany egy eger+bill komboval. Konzolon rendben van, mert az eger+bill port valasztek es az oket kezelo sufni kodok eleg gyatrak (visszajelzesek alapjan, en soha nem probaltam), de PC-n van jobb alternativa, ott szerintem idopazarlas.
A cikk... nos nem hiszem, hogy tul sok idod ment el vele. A legkozelebb szerintem szanj kicsit tobbet a szerkezetere. A bevezeto resz kifejezetten jol indul a kategorikus kijelentesek ellenere, a tobbi nagyon ossze lett csapva. Persze en beszelek, most irom at harmadszor ezt a hozzaszolast, mert nem birok ertelmesen fogalmazni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest