- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xanad
csendes tag
Igen, erre tervezek is beruházni (emagon, edigitalon én 15 ezer körül láttam, ami havi lebontásban, kb. a legolcsóbb, még akkor is, ha csak az 1T-ás felhőt nézem).
Ezt augusztus/szeptember könyékén fogom meglépni, onnantól kezdve nagyobb szükségem is lesz a tárhelyre videók megosztása végett.
Illetve az adatmentős projektem egyik lépése is az lesz, hogy a gépemen a dokumentum mappám egy az egyben felhőbe mentsen, ha bármi van az ssd-vel, akkor azok se vesszenek el, illetve elérjem őket mobilról.
-
kissk86
csendes tag
Évi 21 000 Ft-ért 1 TB OneDrive tárhely, a csomagban van online word, excel és alap microsoft office csomag telepítése.
Legális office + 1 TB felhőtárhely, úgy gondolom megéri.Az online word lehetővé tette a platform függetlenséget, így nálam linux rendszeren is megoldotta a ms office hiányát.
-
Ueda
senior tag
Freecommanderben van szinkronizálás. (Akinek elég a fapados megoldás.)
-
törölt tag
backblaze cloud. Az első 10 giga ingyen van, a többi meg kb legolcsóbb a piacon. 300 gb-t havi 500 Ft-ért tudsz biztonságban... egyszerűbb mint külső merevlemezzel szívni.
-
Met
nagyúr
Van sok backup program.
Cégnél sokáig a Cobian backup-ot használtam, majd egy hdd halál után kiderült hogy rengeteg minden nincs meg, könyvtárak megvannak de üresek.
Most az Iperius backup-ot használom, majd kiderül.Otthon a Second copy-t használom és 2-3 felhőbe mentek időnként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Fujitsu E736 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- MacBook Pro M1 8GB/256GB magyar
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,,8-16GB RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Fujitsu Celsius H770 Workstation laptop (15,6FHD/Xeon/32GB/512SSD/Nvidia4GB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest