- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
seger
addikt
Nem! Én azt szeretném, hogy bármelyik szoba lehül, az ottani adó indítsa a kazánt.
Adott egy falikazán. És van 4 szoba és egy nappali. Van két szoba ami a kazántól a legtávolabb vannak, azok 3m×4m és van egy szoba ami a kazánhoz legközelebb ami 5×5-ös. És van egy kis háló ami 2.5×2,5. Van egy nappali,konyha,étkező egyben ami 12m×4m
Na a bajom az, ha most a termosztát a nappaliba van, a szobák nem jól fűtődnek. Ha a legnagyobb szobába rakom, akkor a legtávolabbi 2 kis szoba nem fűt fel úgy ahogy szeretném. ( a nagy szoba 22°, termo kikapcsol a kis szoba 21,6° viszont hamarabb visszahül mint a nagy. Ha a kicsibe rakom a termot, akkor a nagy hül le nagyon...)
Szóval azt szeretném, hogy mind a 4 szobába lenne egy termo, ami a kazánt indítaná ha valamelyik szoba visszább hülne, de nem lenne baj ha közben mindenol fűtene a radiátor!
Remélem érthetően írtam le mit szeretnék
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest