Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
"NoDo-ról írtak a frissítési blogbejegyzésben."
tény, bár nem volt túlrészletezve. egy sebesség-összehasonlítós videó még belefért volna, ráadásul a "where is my update?" táblázat egyetlen szóval sem lett megemlítve."A Dell fórum viselt dolgairól és a gyártó hozzáállásáról kérdezd Rusit"
én mint olvasó kérdezzem a szerkesztőt? bocs, de ha ez egy újság, akkor első körben neki kéne tájékoztatnia engem. az egy dolog, hogy itt többen sokkal előrébb tartunk információ-ügyileg, mint a szerkesztőség nagy része."Nem tudom, a Dell készüléknél van-e olyan hiba, amit olyan egyszerűen meg lehet nézni"
van, a 16 gigások nagy része fagyogat, pocketnow-éknak még videójuk is van, és jé, egy egész cikket szenteltek a dolognak."A kijelzők összehasonlítása nem wp7 vagy Dell-specifikus téma."
WP7-est jelenleg négy féle kijelzővel kapni: LCD, SLCD, AMOLED, Super AMOLED. namost a Dell az egyetlen, amiben AMOLED van, így az olvasót pont érdekelheti, hogy mit tud a többihez képest. egy összehasonlításnak - akár videóval - azért örültem volna. juteszembe, pocketnow-ék ilyet is csináltak.
általánosságban nem értem ezt a "minden WP7 egyforma" hozzáállást itt a mobilarénán, akinek volt már a kezében pár darab, az pontosan tudja, hogy teljesen más élményt nyújtanak, nem csak a különböző hardverek, de a képernyők, méretek, és szoftveres extrák miatt is. egyszerűen - ahogy Morden is fogalmazott - egyfajta unottság árad az egészből. és ezt különösen akkor nem értem, amikor a kétszáznegyvenhetedik Androidot futtató telefont meg sokkal lelkesebben tudják előadni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux Mint
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest