Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• moonman

titán

válasz Inarus #36 üzenetére

"NoDo-ról írtak a frissítési blogbejegyzésben."
    tény, bár nem volt túlrészletezve. egy sebesség-összehasonlítós videó még belefért volna, ráadásul a "where is my update?" táblázat egyetlen szóval sem lett megemlítve.

"A Dell fórum viselt dolgairól és a gyártó hozzáállásáról kérdezd Rusit"
    én mint olvasó kérdezzem a szerkesztőt? bocs, de ha ez egy újság, akkor első körben neki kéne tájékoztatnia engem. az egy dolog, hogy itt többen sokkal előrébb tartunk információ-ügyileg, mint a szerkesztőség nagy része.

"Nem tudom, a Dell készüléknél van-e olyan hiba, amit olyan egyszerűen meg lehet nézni"
    van, a 16 gigások nagy része fagyogat, pocketnow-éknak még videójuk is van, és jé, egy egész cikket szenteltek a dolognak.

"A kijelzők összehasonlítása nem wp7 vagy Dell-specifikus téma."
    :F WP7-est jelenleg négy féle kijelzővel kapni: LCD, SLCD, AMOLED, Super AMOLED. namost a Dell az egyetlen, amiben AMOLED van, így az olvasót pont érdekelheti, hogy mit tud a többihez képest. egy összehasonlításnak - akár videóval - azért örültem volna. juteszembe, pocketnow-ék ilyet is csináltak.

általánosságban nem értem ezt a "minden WP7 egyforma" hozzáállást itt a mobilarénán, akinek volt már a kezében pár darab, az pontosan tudja, hogy teljesen más élményt nyújtanak, nem csak a különböző hardverek, de a képernyők, méretek, és szoftveres extrák miatt is. egyszerűen - ahogy Morden is fogalmazott - egyfajta unottság árad az egészből. és ezt különösen akkor nem értem, amikor a kétszáznegyvenhetedik Androidot futtató telefont meg sokkal lelkesebben tudják előadni... :U

Új hozzászólás Aktív témák