- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
A Symbiant nem az MS mészárolta le. A poén az, hogy sokkal inkább az Android, de ez szerintem teljesen lényegtelen. Senki nem tehet róla, hogy a Nokia éveken keresztül csak topogott, miközben mások elhúztak mellettük, mint a vadlibák.
Egyébként értem amit mondasz, és igazad is van, csak az a gond, hogy egy, mondjuk feleannyiba kerülő Androidos cucc végeredményben már nem összehasonlítható sem a drágább Wp7, sem a drágább Androidos cuccokkal.
Ez persze piac szempontjából lényegtelen, az Android pont ezért terjedt el, köze nem volt a testreszabhatósághoz meg egyebekhez. A WP7 jelenleg nem fed le olyan tág ársávot, mint az Android.
A személyes véleményem mondjuk az, hogy én nem is bánnám, ha a WP7 maradna a felső, esetleg közép-felső szegmensben. Bár végeredményben nekem igazából mindegy. A lényeg, hogy biztosan fog terjedni a rendszer.Az Androidot kétlem, hogy valaha befogja. Az a jelen és a jövő Symbianja, és ezt pozitív és negatív felhanggal is mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Parfüm topik
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3191, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest