- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.O.D.
senior tag
Igaz, ami igaz, eleddig én sem hallottam a műsorról. Ehhez persze tudni kell, hogy nekem egy doboz sincs a lakásban, ami Győzike, vagy Magdus néni audiovizuális kivetülését lehetővé tenné. Mindenesetre jó dolog tudni, hogy vannak még saját ötletek, nem csak a nyugatmajmoló franchise vetélkedők és egyéb förmedvények tolulnak át az éteren...
k_laci: Si scolpa
-
k_laci
tag
az M1-en menni fog a beugró még ősszel.
-
Wolverine
félisten
Be kell valljam, ma este sírva röhögtem fél órán keresztül... Oroszlán Szonja legalább tud improvizálni normálisan
-
Calibos
addikt
Szerencsére ma látjuk utoljára uri gellert. Folytatás valszeg nem lesz mert elég alacsony a nézetsége
-
ladybug
őstag
-
Wolverine
félisten
Ahogy update-eltem is... a jelek szerint lesz Beugró még egy darabig
-
Dylen
senior tag
és nem hozzák a megfelelő számokat, így nem csoda,hogy távozik a képernyőről az Igazság ára, a Liptai Claudia Show, a Médiacápa, a Mi kérünk elnézést és sajnos a Beugró is
Talán ha nem 10-11-kor kezdődnének, akkor hoznák a megfelelő számokat. Aláírtam én is, nagyon sajnálnám ha nem lenne több Beugró.
-
ttower
aktív tag
én már több mint egy éve nem tvzek. mostanság talán a dr ház elé odaülök, de az is kimarad. talán egyedül a mónika/balázs show lenne az amit megnéznék. nem egy oktatóműsor de utánna okosnak érzem magam.
mod: aláírva -
DarkByte
addikt
TV-ben összesen a Showder Klub-ot, a Beugrót és ha odajutok akkor a Kyle XY-t nézem (ez utóbbit most szüneteltetik sajnos
). Nagyon remélem hogy a tv2 nem akarja leölni a Beugrót mert nagyon jó műsor, bár én sajna nem láttam mindet (még) belőle.
Ja igen, aláírtam a petíciót.
-
Hátt, TV-t alig nézek. Only dvd, or playstation.
Barátok Közt, Fábry Show, Heti Hetes fent van torrenten, vagy dc-n.
RTL Klub honlapján fent van napi három híradó is akár, XXI. század, Fókusz szintén.
A nekem tetsző sorozato(ka)t már régen letöltöttem, akár évadokra előre.
Balázs, Mónika, Gálvölgyi, Kész átverés szintén torrent (ha olyanom van).
Meccseket nem nézek.Rövidtávú terveim közé tartozik egy kivetítő a tv helyett.
Max. beruházok mellé egy tv-tunerbe is, h azért mégis, hátha kell, legyen. -
peterszky
őstag
Aláírva. Kár, hogy kevés hasonló műsor van
Tegnap néztem a Gálvölgyit, valami iszonyat volt... Nagyjából kétszer röhögtem rajta: amikor a kisbabás reklám volt és a maunika só
A gyúrunk, vazze azóta nem ér semmit, mióta Gesztesi kilépett.
-
törölt tag
Valóban, a TV csatornákon már egyre kevesebb az olyan műsor, amit nézni is lehet. Sorozatoktól borsódzik a hátam, pl. Barátok Közt, szánalom. Plusz a reklámok mennyisége, minősége finoman fogalmazva borzalmas, bár vannak olyan reklámok, amelyek jópofák, mint a Pannon-é amikor a kiskutya csinálja meg a kölyök helyett a leckét, stb. ez szerintem jópofa, ha kevesebb - de ehhez hasonló - reklám lenne, akkor azt mondanám, oké, kell ez is, mert bevétel. Megnéztem a linkelt videót/videókat, nyugodtan tehetnék főműsor időbe, nem olyan későre, mint a Showder Klubbot, és akkor többen megnéznék. Leginkább a port.hu-n válogatom a műsort, és majdhogynem csak akkor megy a TV, amikor látok egy jó műsor kiírást, pl. RTL Klubbon, holnap (május 10.) 16:45-től Aranyeső Yuccában, azt megfogom nézni, mert szeretem a Bud Spencer filmeket. Általában Discovery-t nézek (Mythbusters), annak is vannak hülye szokásai, de tűrhető.
Amúgy szép reggelt kívánok mindnekinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Van a legtöbb háztartásban egy doboz, amiben képek ugrálnak meg villódznak. Sok háztartásban 2-3 is van. Lehet benne...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nők, nőügyek (18+)
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűnyíró topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest