Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neil Watts
veterán
Szia!
Bejegyzésedet olvasva eszembe jutott, hogy hálát adhatok, hogy nem így kell gondolnom rokonaimra.
Sajnos ilyen is van, mert ismerettségi körömben van akinek hasonlóképp jutott ki. Mindegy is, legalább az utolsó sorod pozitív 
Csak azért is: Boldog(abb) Karácsonyt!
Üdv. core2
-
Ugye ugye én mosolypartynak hívom ezeket az alkalmakat. 29.-én lesz a legközelebbi. Most biztos sokan majd lesnek, hogy se üzi semmi, de annyira mű, váááá!
Egy deka Karácsonyi hangulatom sincs. Én kizárólag a holnapot várom amikor Tuli kijön elém az állomásra és végre átölelhetem! Ennyi pont!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos ilyen is van, mert ismerettségi körömben van akinek hasonlóképp jutott ki. Mindegy is, legalább az utolsó sorod pozitív