Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HaZse

őstag

válasz Zirowe #78 üzenetére

Xbmcre még nem volt igényem a benti gépen, ellenben vlc és mpc-hc problémamentesen fut és lejátszik mindent.

Mintha pont Te mondtad volna, hogy az xbmc képes ftp-n keresztül lejátszani tartalmat.

Én meg nem fogok - szükség esetén - vlc-vel egy ftp elérésen lévő tartalmat elérni. Na ez a primitív. Szórakozni egy paranccssorral, hogy meg tudj nézni egy streamet. Ellenben a plex ezt egy mezei böngészőben lazán meg tudja csinálni.

Gratulálok, ha szerinted primitív, de mind sebességben, mind szolgáltatás téren kielégítő a működése, a fogyasztásról nem is beszélve.
    És lassan már a gyári fw megoldások is 100%-osak.

Ezen csak mosolyogni tudok. :D Megnézem én, hogy Te vajon mikor fogsz 80-100MB-al másolni belső hálón a routerre kötött HDD-ről. Mert a véleményem, hogy jó, ha 20MB-t kitol magából az USB 2.0-s HDD. Nem beszélve, hogy az USB eléggé le fogja terhelni a router CPu-ját. De ha neked ez kielégítő, akkor meg minek kell mások által is használt plex megoldást leprimitívezni?

De ha valakinek a lényeg az 5W-os fogyasztás. Tegye. Nekem jobb a NAS 4 lemezzel és a maga 20-30w-os fogyasztásával.

Ja, meg majd wifivel szórakozok inkább, mint egy kábeles stabil kapcsolattal. És tudom miről beszélek, mert direkt kipróbáltam a TV-t wifivel és menni ment, de sokkal többett kellett várni mindenre.

Új hozzászólás Aktív témák