Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Mivel a plex is a forrás hálózat feltöltési sebességétől is függ, így ugyanaz a határa, mint az ftp elérésnek.
Nem teljesen. Mint a kolléga is írta a Plex egyik előnye, hogy képes online transzkódolni és így mindig az adott sávszélességre optimalizáltan lehet a tartalmakat fogyasztani.
Úgy mint a youtube. Ott is lehet felbontást/bitrátát állítani.
Valahogy az az érzésem, hogy egyátalán nem is akarod megérteni a Plex adta lehetőségeket.
A plex egyik lényege, hogy egy vadidegen gép előtt, amin van net, meg tudod nézni a saját filmjeidet mindenféle hókusz-pókusz és alkalmazások letöltése nélkül.
Mondok erre egy példát: Ismersőnek van egy céges notija telistele védelemmel. Progikat nem telepíthet rá, de viszont böngészhet rajta.
Na egy ilyen rendszeren is simán megy a Plex.
Meg majd inkább feltelepítesz egy xmbc-t (kodi) és ott meg beállítod az ftp elérést, hogy nézd a filmeket? Szerintem ez az időigényes és primitív.
Majd térjük vissza rá akkor, ha megoldották, hogy ez is menjen egy routerről, ne pedig nas vagy gépről.
Azon nem fogják megoldani, mert ahhoz erőforrás is kell. A másik, hogy ugye te sem gondoltad komolyan ezt a dolgot, hogy Te egy HDD-t egy mezei routerre teszel rá és úgy használod. Mert az a primitív.
Ui.: Plusz a wifi-s médialejátszásban sem hiszek.
-
r3dsnake
nagyúr
"Továbbra sem érzem azt a hihetetlen előnyt, amit nyújtana a plusz erőforrás/vas igényéhez mérten."
Mert elavultan állsz hozzá, nem haladva a korral. Hiába magyarázzuk az előnyöket, ha jössz egy ősrégi és elavult módszerrel. És a legnagyobb röhej az egészben, hogy ilyen látásmóddal úgy indítottad a vitát, hogy a Plex elavult, bezzeg a DLNA.
Na én itt fejeztem be, megyek is sorozatot nézni Plexről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- Eladó 57" Samsung Odyssey Neo G9 ívelt, 2 4K 7680 2160, 32:9 szélesvásznú, 1ms, 240Hz
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest