Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
pont ezt írtam én is
nyilván egyén/igényfüggő hogy megfelel-e a Linux
ezért mondtam hogy vannak kvázi megkerülhetetlen/kiválthatatlan appok, pl. az Adobe cuccai. Én Linux alatt fejlesztek flasht, ingyenes eszközökkel, de egy Flash CS3 nagy segítség lenne. Más kérdés, hogy negyedmilliót nekem nem ér meg, szóval nekem tökmindegy hogy van-e Linuxos verzió
a K3B-t meg Amarokot csak azért hoztam fel, mert sokan olyan programokat emlegetnek etalonként, aminek van Linuxos alternatívája, csak max. máshogy működik - a K3B pl. a legjobb íróprogram amivel eddig találkoztam, így nyugodtan lehetne arra is hivatkozni, hogy a windows sz@r, mert gyenge a szoftverellátottsága (tessék érezni az iróniát, még mielőtt a sok windows-huszár letámadna
)ezért szoktam mondani hogy nincs "egy igaz út". szerintem a legtöbb helyzetben mindent egybevéve (tanulhatóság, stabilitás, ár, stb) jobb választás a Linux, de van mikor csak felesleges szenvedést okozna - ilyenkor má$t kell választani (ami persze lehet mondjuk OSX is
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Wise (ex-TransferWise)
- Fujifilm X
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
nyilván egyén/igényfüggő hogy megfelel-e a Linux
)