- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
VladimirR #125 üzenetére
pont ezt írtam én is
nyilván egyén/igényfüggő hogy megfelel-e a Linux
ezért mondtam hogy vannak kvázi megkerülhetetlen/kiválthatatlan appok, pl. az Adobe cuccai. Én Linux alatt fejlesztek flasht, ingyenes eszközökkel, de egy Flash CS3 nagy segítség lenne. Más kérdés, hogy negyedmilliót nekem nem ér meg, szóval nekem tökmindegy hogy van-e Linuxos verzióa K3B-t meg Amarokot csak azért hoztam fel, mert sokan olyan programokat emlegetnek etalonként, aminek van Linuxos alternatívája, csak max. máshogy működik - a K3B pl. a legjobb íróprogram amivel eddig találkoztam, így nyugodtan lehetne arra is hivatkozni, hogy a windows sz@r, mert gyenge a szoftverellátottsága (tessék érezni az iróniát, még mielőtt a sok windows-huszár letámadna
)
ezért szoktam mondani hogy nincs "egy igaz út". szerintem a legtöbb helyzetben mindent egybevéve (tanulhatóság, stabilitás, ár, stb) jobb választás a Linux, de van mikor csak felesleges szenvedést okozna - ilyenkor má$t kell választani (ami persze lehet mondjuk OSX is
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED55C27LA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest