Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
pont ezt írtam én is
nyilván egyén/igényfüggő hogy megfelel-e a Linux
ezért mondtam hogy vannak kvázi megkerülhetetlen/kiválthatatlan appok, pl. az Adobe cuccai. Én Linux alatt fejlesztek flasht, ingyenes eszközökkel, de egy Flash CS3 nagy segítség lenne. Más kérdés, hogy negyedmilliót nekem nem ér meg, szóval nekem tökmindegy hogy van-e Linuxos verzió
a K3B-t meg Amarokot csak azért hoztam fel, mert sokan olyan programokat emlegetnek etalonként, aminek van Linuxos alternatívája, csak max. máshogy működik - a K3B pl. a legjobb íróprogram amivel eddig találkoztam, így nyugodtan lehetne arra is hivatkozni, hogy a windows sz@r, mert gyenge a szoftverellátottsága (tessék érezni az iróniát, még mielőtt a sok windows-huszár letámadna
)ezért szoktam mondani hogy nincs "egy igaz út". szerintem a legtöbb helyzetben mindent egybevéve (tanulhatóság, stabilitás, ár, stb) jobb választás a Linux, de van mikor csak felesleges szenvedést okozna - ilyenkor má$t kell választani (ami persze lehet mondjuk OSX is
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nyilván egyén/igényfüggő hogy megfelel-e a Linux
)