Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtasystem
őstag
válasz
DJ. Ru$y #103 üzenetére
azt már nem írtam bele hogy végülis megoldható csak Acronissal is, mert van benne MBR állítási lehetőség (volt is róla szó itt a hsz-ekben) csak éppen nem a klónozó részben, szóval aki képben van partícionálásban az elvileg meg tudja oldani csak azzal is..
lényeg hogy megoldható..és hasít a rendszer..ezsolti:
-
gtasystem
őstag
még most sem érted szerintem..én nem a felhasználói élményről beszélek..
elhiszem hogy neked tetszik, és nem is vitatom hogy jó, de nekem szart se ér ha pont az nem fut rajta ami kell..
és nem úgy nyilatkoztam "ahogy te gondolod" hanem az én szempontomból, és ezt jeleztem is előre..
de még egy halom oka van ezen kívül is hogy olyan sokan használnak még XP-t, de részemről lezártam ezt a dolgot mert láthatóan nem érted.. -
gtasystem
őstag
szerintem el sem olvastad amit írtam..szóval kettőnk közül nem én vagyok aki nem ért valamit..
használd egészséggel, ha visszaolvasol szerintem is jó oprendszer csak éppen nekem nem jó..így már remélem érthető..
nem mindenki youtube-ot nézeget egész nap..még privát használatban sem..és ha csak úgy gondolod hogy miről van szó elég merész ilyen követeztetéseket levonni.. -
gtasystem
őstag
igen eredetileg én is így csináltam volna hogy beszerelem, de ki akartam próbálni az usb-t és a videóban is így volt..
a szoftvernél csak a kulcsokra kell figyelni nem mindegy hogy nagy vagy kisbetű..
illetve azért volt megtévesztő mert akkor is elfogadja az account regisztrációt ha egyébként a 16 jegyű kulcsot nem..
win 7-el egyszerűbb dolgod lesz..InfiniteReality: Egy teljes, rendszeresen frissített és jól karbantartott XP-nek (az optimalizációk) ellenére is nagyobb a hardverigénye, mint egy SP0 vagy SP1-esnek.
viszont még így is kisebb mint egy vistának vagy egy win7 nek..szóval ebből a szempontból az xp egy fejlettebb oprendszer mindkettőnél..
vicces de ez van..
nem véletlenül kopik ki olyan nehezen.. -
gtasystem
őstag
válasz
InfiniteReality #68 üzenetére
ezzel nem tudok egyetérteni..
szerintem pont a csicsa a lényeg benne, pontosabban a piac megkaszálása..
pláne ha most jön a 8..lassan már olyan gyakran ad ki a ms oprendszert mint a firefox böngészőverziót..
nem mondom hogy rossz, sőt valószínűleg nagyon jó kis rendszer, de számomra az égvilágon semmi értelme nincs, sőt mint mondtam visszalépés lenne..
azért vegyek egy oprendszert hogy utána feltehessen rá a régi oprendszeremet hogy használhassam a megszokott programjaimat????? nem tudom érzed-e a ellentmondást..
ezt a "lassabban esik szét mint az XP" mondatot pedig értelmezni sem tudom..nálam nem esik szét az Xp sem szóval..na mindegy ez egyébként sem egy "melyik oprendszert" topik.. -
gtasystem
őstag
én inkább attól kapok sírógörcsöt hogy megvetetik az ecceri júzerekkel új wint és utána xp módot kell feltenni hogy tudj használni egy-két programot..
vagy pl batmannél a vadiúj játék csak dx9-ben fut jól..
szerintem inkább ez a gáz..
nekem például a win 7 visszalépés és totál felesleges pénzkidobás lenne, szóval minden relatív..nem mindenki gerjed a csicsára..pláne cégeknél..
amúgy 2014-ig van support de már írták..
szerintem ha nem szűnne meg a support, nálam is maradna az xp- -
gtasystem
őstag
válasz
#63439360 #41 üzenetére
van egy csomó képernyőfotó készítő program..
én most speciel ezt használom de van még sokféle.. -
gtasystem
őstag
persze..utána már úgy csináltam, és csak a bootsorrendet változtattam amikor egyikről a másikra váltottam..
Immy: semennyire..
szerintem a legszarabb SSD-is sokkal jobb mint bármelyik HDD..a lényeg az elérési idő a napi használatban..ha nem XP-ről lett volna szó akkor én is valami legolcsóbb OCZ-t vettem volna..
janos1988: úgy tudom 16gb lesz a 32 bites és 20gb a 64 bites..úgyhogy bőven elég lesz neki.. szerintem a Vistával kevered..
-
gtasystem
őstag
válasz
deathtania #28 üzenetére
ha nem volt karbantartva akkor gyorsabb is..
-
gtasystem
őstag
válasz
deathtania #26 üzenetére
szerintem ennél az én módszerem egyszerűbb..
-
gtasystem
őstag
válasz
InfiniteReality #22 üzenetére
ezt mondod te van aki meg mást mond..
egyszerűen nekem nem éri meg vele szórakozni..
mennyit nyernék vele? 0,01 százalékot?egyébként van erről egy írás itt a Logout-on és meg is csináltam még régebben tehát van valahol egy CD-m Ahci-s Xp-vel de azzal megint újra kellene telepítenem.. akkor ugyanott vagyok megint..
-
gtasystem
őstag
válasz
deathtania #19 üzenetére
már leírtam az előbb valamelyik hsz-re..sok programom van elég sok módosítással tehát nekem nem 1 óra lenne hanem minimum két nap..
nem érné meg az egész..ha csak így újratelepíthetnék eleve nem is ekkora SSD-t vettem volna hanem kisebbet..az XP-m csak 5,6Gb..16-os SSD is elég lett volna simán..garbage collection az van, mondjuk az igaz hogy nem tudom működik-e de valószínű..
-
gtasystem
őstag
válasz
deathtania #16 üzenetére
hol látsz te ott olyat hogy az XP támogatja a TRIM-et?
az AHCI átállításról van ott szó..
egyébként AHCI-re át lehetne tenni, de nekem nem abban lett telepítve, és úgy tudom hogy az utólagos átállítás elvileg instabilitást okozhat..
valamint teljesen jól működik így is, fölöslegesen pedig nem variálok vele..[link]
első bekezdést olvasd el.. -
gtasystem
őstag
válasz
InfiniteReality #14 üzenetére
Xp-n nincs TRIM..
-
gtasystem
őstag
a végén akartam betenni a linkeket róla, mert van erről is leírás,(indexelés, rendszervisszaállítás stb.) de aztán végül lemaradt..majd lehet hogy beteszem a linkeket a végére..
egyébként a browser cache és a lapozófájl áthelyezését sosem értettem igazán hogy miért jó az ha átteszem a lassú hdd-re..én ezeket nem is raktam át..a lapozófájl vettem csak kisebbre..
ssd-ről szerintem felesleges ezeket áttenni, így is sokkal gyorsabb lett az összes böngészőm..
maximum helyspórolás miatt látnám értelmét..GrandeP: nem csak játékra használom a gépet sok program is van, úgyhogy nálam ez nem játszik..
madboy74: szerintem ott csak ráfaragtál valamiért, én nagyon jó teszteket olvastam róla, úgyhogy nem tudom te hol nézted..én inkább az OCZ első szériáiról olvastam rossz tapasztalatokat Adatáról nem..
Új hozzászólás Aktív témák
lo ..avagy hogyan toljunk el valamit jól..:-)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Bundle topik
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest