- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
ő izé bocsi, a véleményemet kérdezte... ez a véleményem... nem erőltetek rá senkire semmit, de elmondom, hogy miben más, miben jobb, aztán döntse el mindenki, hogy neki mi kell... amit leírtam érveket a rendszer mellett az ugye mondjuk általánosságban a Windows 8-ra igaz (nem csak az RT-re), viszont én pl - a VALÓDI marketing bullshittel ellentétben - egy Win8-as tábla esetében nem azt hoznám fel fő érvként, hogy tud desktop alkalmazásokat futtatni... konkrétan az RT (ARM) mellett pedig a Surface-s tapasztalatom miatt érvelnék, hogy valami kegyetlen jó üzemideje van a rendszernek, amihez hasonlót én még X86-os gépnél nem láttam...
-
oO7
őstag
Technológiai vitákba szoktam beszállni, nem hitvitákba... Nem marketingelek, csak a téves gondolatmeneteket igyekszem helyretenni... iOS-es vagy Androidos topikban pl az idejét sem tudom, mikor jártam... Egyszerűen vannak olyan irányzatok, trendek, amiket sokan nem látnak vagy nem akarnak látni, viszont emiatt komoly félreértések alakulnak ki egy-egy topikban, egy-egy hír kapcsán... Sokkal régebb óta vagyok itt a PH! fórumon, mint a Microsoftnál, és előtte is ugyan ilyen voltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest