Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
Technológiai vitákba szoktam beszállni, nem hitvitákba... Nem marketingelek, csak a téves gondolatmeneteket igyekszem helyretenni... iOS-es vagy Androidos topikban pl az idejét sem tudom, mikor jártam... Egyszerűen vannak olyan irányzatok, trendek, amiket sokan nem látnak vagy nem akarnak látni, viszont emiatt komoly félreértések alakulnak ki egy-egy topikban, egy-egy hír kapcsán... Sokkal régebb óta vagyok itt a PH! fórumon, mint a Microsoftnál, és előtte is ugyan ilyen voltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest