Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
Naughty9011 #94 üzenetére
Amit a Polaroid vízàlló kameràm rögzített .avi-filét nem jàtszotta le a moli! Se a próba, se a fizetős, hiàba okoskodsz. Különben nem àllt volna elő a problémàm, amin egész este ömlengtem. De szívesen belinkelek ide is egy felvételt, nem fogod tudni a windows csodatelóval lejàtszani!
-
TomPack
őstag
Volt előtte is WP-m. Még a kőkorszakban. De aztàn lehet kicsit elkényelmesedtem a droidon. Amikor megtetszett a L930 eszembe nem jutott volna utánajàrni, hogy a tudomàny mai àllàsa szerint vajon képes-e egy egyszerű avi fàjl lejàtszàsàra fizetős program nélkül. /most nézzük az egyszerűbb esetet, hogy véletlenül éppen lejàtsza a moliplayer/ Bevallom őszíntén, nekem ez egy nagy pofon volt ott, és akkor. És köszöntem szépen, de nem vàgytam több ilyen meglepire. Nem jàrtam utàna, mégiscsak egy windows-ról beszélgetünk, meg az akkori csúcstelefonjàról 2014-ben.
-
TomPack
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #85 üzenetére
Ezért való nekem a droid!
Lehet utána kellett volna járnom a pontos speckóknak...
Nem akarok egy strandon fekve mégegyszer azzal szembesülni, hogy a sportkamerával készített videómat nem tudom emilben elküldeni, mert nem engedi csatolni, vagy akár csak megnézni és szerkeszteni a csúcs WP-s okostelóm.Pár órás guglizás után tényleg nem maradt más opció, csak a moliplayer megvásárlása, ami természetesen nem játszotta le az emlegettet filét! Tényleg jó az irány, csak akkora orbitális hiányosságok vannak, amire az ember álmaiban sem gondolna. Hiába próbáltam menteni a menthetőt, de pl. próbálj meg vele munkahelyi hálózatról egy fájlt elküldeni vele emilben, vagy ugyanezt egy droiddal. WP-n 3 nap guglizás, droidon gondolkodás nélkül tudod hova nyúlj, ha nem megy, akkor van rá app.
-
TomPack
őstag
Vajon le tud majd jàtszani egy .avi fàjlt?! Nàlam ez tette be a kaput, és repült a l930!
Egyébként meg nem volt gyorsabb mint egy G2, ami alatt ugyanaz a vas van. Tovàbb hokizott egy messenger üzenet megnyitàsàn mint a G2, igaz nem röccent meg közben!
Annàl inkàbb a tartalomfogyasztàs közben. Döbbenetesen rossz volt a csodàs kijelző vàlaszidje. Ezeket valahogy kifelejtik a promo anyagokból! 160k-ért biztos nem veszek többet csúcs WP-t! Annyi, de annyi alap elvàràs hiànyzik belőle, be biztosan velem van a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia adapter
- Redmi note 13 5g 8/256
- Apple Iphone 14 Pro Max 128 gb, hibátlan, gyári független, 89% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest