- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoZa™
senior tag
Az iPhone nem okostelefon. Ha ezt állítják az hülyeség. Nem munkára való, igaz, ma már bármilyen jellegü programot lehet rá telepíteni. Van bőven.
Ha valakit érdekel, nem vagyok degenerált, ezenkívül sértésnek érzem az ilyen és ehhez hasonló minősítő jelzőket. Ez már az elfajult "de akkor is igazam van" dologra vezethető vissza. Nem minősítem.
A vitához csak annyit, hogy meg kell nézni mennyire fagy egy WM és meg kell nézni mennyire fagy (gondolom fagy) egy iPhone rendszere. Nekem a minőség alapdolog, emiatt nem tervezem ezen márkán kívül mástól a vásárlást. Nem érdekel hány akármi ment tönkre, minőségben a legjobbak, a tudás amit nyújt, nekem elég a mindennapokban.
A szoftvermérnők ismerősőm az életben nem akar látni többet szúrkálos telefont, lehetne az bármi. Jól tette hogy Nokiát vásárolt, az a legmegbízhatóbb márka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest