Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszi
csendes tag
Én sem vagyok iPhone-buzi, nem is vennék, mert drága és felesleges nekem, de az első képről már az iPhone jutott az eszembe (közel teljesképernyős albumart, ráadásul a tavalyi MacWordon pont ezzel az albummal illusztrálta Steve Jobs, hogy mennyire "gyönyörű a teljes képernyőn"). Aztán a "kétujjas" megoldás is az Apple termékeire volt eddig jellemző, a virtuális billentyűzet meg már tényleg nem különbözik. A GoogleMaps-re kisértetiesen hasonlító Live Maps-re is érdemes felfigyelni, meg a Zune integrálására.
Akárhogyis nézzük ez egy az egyben egy iPhone Windows verziója az eddigi képek alapján, ami nem baj, csak legyen minél több dolog, amiben előremutat, mert így csak köznevetség tárgya lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi