Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszi
csendes tag
Én sem vagyok iPhone-buzi, nem is vennék, mert drága és felesleges nekem, de az első képről már az iPhone jutott az eszembe (közel teljesképernyős albumart, ráadásul a tavalyi MacWordon pont ezzel az albummal illusztrálta Steve Jobs, hogy mennyire "gyönyörű a teljes képernyőn"). Aztán a "kétujjas" megoldás is az Apple termékeire volt eddig jellemző, a virtuális billentyűzet meg már tényleg nem különbözik. A GoogleMaps-re kisértetiesen hasonlító Live Maps-re is érdemes felfigyelni, meg a Zune integrálására.
Akárhogyis nézzük ez egy az egyben egy iPhone Windows verziója az eddigi képek alapján, ami nem baj, csak legyen minél több dolog, amiben előremutat, mert így csak köznevetség tárgya lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- SONY LCD és LED TV-k
- Trollok komolyan
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- További aktív témák...
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi