- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Mondjuk amit sokan is írtak itt, hogy vállalati környezetbe való progik készítéséhez, szóval ne is fusson a GTA 4
.
Nálunk is hamarosan nagy verzióváltás lesz a vállalatirányítási rendszerben, mert a fejlesztő cég átáll .Net-re . Persze tudom, aki hülye , haljon meg és ne programozzon. De én élni akarok, és néha programozni (Java-ban, mert hülye vagyok és megérdemlem)
Klikkelek párat oszt megvan. És még a JRE-t se kell telepíteni arra a gépre amin futni fog, van egy agyontömörített hordozható JRE-m, vagy 50 mega.. Mostanában meg lekezdtem a sötét(ebbik) oldalt a C#-ot is tanulmányozni.
-
ddekany
veterán
"Alkalmazások 99% -a...
Aztán jönnek itt a PH-n az emberek hogy a GTA4 semmilyen gépen nem fut jól.
Vagy Doom3 akkoriban"GTA-t még csak képen láttam, szóval nem tudom ott mi a helyzet, de a Doom 3-al a gond gondolom a videókártya képességeivel volt, az meg ugye hardver adottság. De amúgy igen, lehetnek kritikus programrészek (melyek mondjuk lefutnak sokmilliószor képkockánként), ahol már-már asm szinten is érdemes reszelgetni, de az ilyenből arányában nagyon kevés van, és elég csak azokat natívra megírni. Ezt meg, hogy mennyivel lenne lassabb a GTA4 ha .Net-ben írják, nem tudjuk... nem is fogjuk egyhamar megtudni, mert pl. a sok anno jórészt C++-ben írt játék engine-t nem fogják egyhamar újraírni. Meg hát még élnek a legendák, a FUD... sokan máig is azt hiszik pl., hogy a .Net/Java interpretált... el tart egy ideig, amíg megmozdul az ipar, és akkor majd még bizonyosan sokat kell tuningolni a .Net-en... de én nem látom, miért lenne eredendően ez lassú.
-
Sanyix
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- iPhone topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Kerékpársportok
- sziku69: Szólánc.
- Hálózati / IP kamera
- Opel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest