Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northern78
csendes tag
Én is sajnálom a start menüt, és már a windows7 megjelenésekor is nagyon sajnáltam, hogy ennyire testre-szabhatatlanná tették. Fúj, okádék dolognak tartom, hogy egy ilyen egyszerű funkcióhoz, mint gyakorlatilag egy egyszerű menühöz mindenféle külső megoldást kell igénybe venni.
És nem az van, hogy a fejlesztők az MS-nél ezt ne tudnák leprogramozni. Ez szerintem nem a felhasználó igényéről szól, hanem a Microsoft üzletpolitikai okokból a start menü nélküli csempés felületet tolja. A vásárlók pedig alternatíva híján (a linuxot ne vegyük ide most, maradjunk a windowsnál) ezt fogják kapni.
Rengetegen vesznek operációs rendszerrel előtelepített gépet, azokon nemsokára kizárólag windows8 lesz. Aki saját maga választja ki és rakja fel az oprendszerét, az még egy darabig tud maradni a windows7 mellett, de nem olyan sokáig
És ahogy telni fog az idő egyre inkább az lesz, hogy milyen oprendszert tudok venni? Windows8-at, valamint windows8-at. Ja, és még van windows8 is. Naná, hogy masszívan fogy és fog később is.
Nálam is ez lesz nemsokára, nincs mese.Ez pont olyan, mint az MSOffice. Én itthon LibreOffice-t használok, mert ingyenes és nekem elfogadható a kis bug-jaival együtt is. Mindent meg tudok benne csinálni, amit akarok. Ha viszont közzé akarok tenni valami, vagy elküldeni valakinek, ez esetben mindig pdf-be konvertálom, mert azt biztos mindenki meg fogja tudni nyitni. Amikor az iskolában szakdolgozatot kellett írni, azt kötelezően MSOffice Word formátumban kellett beadni. És hiába az odt-doc konvertálási lehetőség, az atombiztos dolog az volt, hogy Office-ban csináltam meg, ha nem akartam esetlegesen elcsúszott margókat és rosszul tördelt oldalakat.
És ez itt a lényeg, nem az számít, hogy a Windows 8 vagy akár az Office tetszik-e minél több embernek, hanem hogy minél többen használják. Mert ez csak az infrastruktúra a Microsoft többi termékének és szolgáltatásának.
Egyébként a consumer preview-t én is kipróbáltam, a rendszer nagyon gyors és stabil, a GUI viszont a nem eléggé testre-szabhatóság miatt nálam talpas egyes.
Ez van, srácok
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest