- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northern78
csendes tag
Én is sajnálom a start menüt, és már a windows7 megjelenésekor is nagyon sajnáltam, hogy ennyire testre-szabhatatlanná tették. Fúj, okádék dolognak tartom, hogy egy ilyen egyszerű funkcióhoz, mint gyakorlatilag egy egyszerű menühöz mindenféle külső megoldást kell igénybe venni.
És nem az van, hogy a fejlesztők az MS-nél ezt ne tudnák leprogramozni. Ez szerintem nem a felhasználó igényéről szól, hanem a Microsoft üzletpolitikai okokból a start menü nélküli csempés felületet tolja. A vásárlók pedig alternatíva híján (a linuxot ne vegyük ide most, maradjunk a windowsnál) ezt fogják kapni.
Rengetegen vesznek operációs rendszerrel előtelepített gépet, azokon nemsokára kizárólag windows8 lesz. Aki saját maga választja ki és rakja fel az oprendszerét, az még egy darabig tud maradni a windows7 mellett, de nem olyan sokáig
És ahogy telni fog az idő egyre inkább az lesz, hogy milyen oprendszert tudok venni? Windows8-at, valamint windows8-at. Ja, és még van windows8 is. Naná, hogy masszívan fogy és fog később is.
Nálam is ez lesz nemsokára, nincs mese.Ez pont olyan, mint az MSOffice. Én itthon LibreOffice-t használok, mert ingyenes és nekem elfogadható a kis bug-jaival együtt is. Mindent meg tudok benne csinálni, amit akarok. Ha viszont közzé akarok tenni valami, vagy elküldeni valakinek, ez esetben mindig pdf-be konvertálom, mert azt biztos mindenki meg fogja tudni nyitni. Amikor az iskolában szakdolgozatot kellett írni, azt kötelezően MSOffice Word formátumban kellett beadni. És hiába az odt-doc konvertálási lehetőség, az atombiztos dolog az volt, hogy Office-ban csináltam meg, ha nem akartam esetlegesen elcsúszott margókat és rosszul tördelt oldalakat.
És ez itt a lényeg, nem az számít, hogy a Windows 8 vagy akár az Office tetszik-e minél több embernek, hanem hogy minél többen használják. Mert ez csak az infrastruktúra a Microsoft többi termékének és szolgáltatásának.
Egyébként a consumer preview-t én is kipróbáltam, a rendszer nagyon gyors és stabil, a GUI viszont a nem eléggé testre-szabhatóság miatt nálam talpas egyes.
Ez van, srácok
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest