Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
flamich76 #77 üzenetére
Na, akkor sorjában.
Rákattintottam egy frissen telepített oprendszerben egy csempére, majd kaptam cserébe 3 perc villogást és egy kékhalált. Most azt komolyan megkérdezed, hogy ennek mi köze az oprendszerhez? Meg a windowshoz? Lesz@rom ki mit használ, de azért magától ne dobáljon már kékhalált egy rendszert, mert olyanja van. Pláne, ha még semmit sem raktam fel meg bohóckodtam.
A többi fröcsögést nem bírom értelmezni. Te szimplán elégedett vagy a büdösnagy csempékkel, én meg nem vagyok elégedett, mert 1,5 órámba telt mire lekapcsoltam azt az édi funkciót, hogy az fb chatbe belépjen ez a marha automatikusan. És igen, ezt külön nem lehet lekapcsolni, vagy hozzá van rendelve az fb az accodhoz, vagy nem. Olyan nincs, hogy csak simán belépjek és motoszkáljak. Persze olyan, hogy címsor, amit fél perc alatt átböngésznék nincs, cserébe minden el van dugdosva a halálba. 2 infómérnök meg 1 rendszergazdi van a lakásban, ha hülyék lennénk a gépekhez, megérteném, de "sajnos" értünk hozzá. Legalábbis azt hittük eddig.
Nekem meg azokból van elegem, akik képtelenek felfogni a többiek gondjait, helyette vagdalják a másik arcát, hogy maradi vagy, hülye vagy, nem értesz hozzá, lusta vagy. Szerinted olyan oltári bazinagy kívánság lenne egy szokásos címsor megírása és kirakása minden programhoz? Szerintem nem. Én ennyit kérek. A csempéket el tudom tüntetni, de ezt a mindent beintegrálunk és leegyszerűsítünk a vérbe szisztémát már nem bírom feldolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Gamer PC - Ryzen 7 2700X, RTX 2070, 16gb RAM
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest