- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
flamich76 #81 üzenetére
Azóta rendben megy, eddig is rendben ment, szóval, nem, nem hardver hiba volt.
Azzal, hogy neked nincs, még nem leszek kisegítve. Ez a baj, hogy a legtöbb embernek az igényeire pont elég amit kap. Aki meg tényleg szeretné belakni az meg szív, mert akárcsak a WP7, ez is ki van herélve jó alaposan. Vagy legalább jól el van dugva minden az ember pofája elől.
Bocsi, nem cím hanem menüsor akart lenni. A címsor az böngészőben van. Nekem a menüsorok kellenének, nem ez az oldalról előbucskázó cucc. A házi Linux rendszergazdink meg is dicsérte már a dolgot, szerinte is az évszázad ötlete volt ezt a csempét bejátszani desktopra. Mondjuk a végén röhögött.
-
Tikakukac
titán
válasz
flamich76 #77 üzenetére
Na, akkor sorjában.
Rákattintottam egy frissen telepített oprendszerben egy csempére, majd kaptam cserébe 3 perc villogást és egy kékhalált. Most azt komolyan megkérdezed, hogy ennek mi köze az oprendszerhez? Meg a windowshoz? Lesz@rom ki mit használ, de azért magától ne dobáljon már kékhalált egy rendszert, mert olyanja van. Pláne, ha még semmit sem raktam fel meg bohóckodtam.
A többi fröcsögést nem bírom értelmezni. Te szimplán elégedett vagy a büdösnagy csempékkel, én meg nem vagyok elégedett, mert 1,5 órámba telt mire lekapcsoltam azt az édi funkciót, hogy az fb chatbe belépjen ez a marha automatikusan. És igen, ezt külön nem lehet lekapcsolni, vagy hozzá van rendelve az fb az accodhoz, vagy nem. Olyan nincs, hogy csak simán belépjek és motoszkáljak. Persze olyan, hogy címsor, amit fél perc alatt átböngésznék nincs, cserébe minden el van dugdosva a halálba. 2 infómérnök meg 1 rendszergazdi van a lakásban, ha hülyék lennénk a gépekhez, megérteném, de "sajnos" értünk hozzá. Legalábbis azt hittük eddig.
Nekem meg azokból van elegem, akik képtelenek felfogni a többiek gondjait, helyette vagdalják a másik arcát, hogy maradi vagy, hülye vagy, nem értesz hozzá, lusta vagy. Szerinted olyan oltári bazinagy kívánság lenne egy szokásos címsor megírása és kirakása minden programhoz? Szerintem nem. Én ennyit kérek. A csempéket el tudom tüntetni, de ezt a mindent beintegrálunk és leegyszerűsítünk a vérbe szisztémát már nem bírom feldolgozni.
-
Tikakukac
titán
válasz
flamich76 #65 üzenetére
És miért nem lehet elfogadni, hogy valakinek meg atom kényelmetlen és nem feltétlen kell egyből huszárkodni, hogy blőőő, már megint fröcsögnek az emberek. Össz-vissz egy csempementes verziót kértek az emberek? Ennyi. Soknak érzed? Szerintem nem.
Telón és tableten nekem is bejött ez a minimal design, de 24"-on már annyi vánszorgás van egérrel, hogy el innét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest