Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
flamich76
tag
válasz
Tikakukac #80 üzenetére
Az első részre csak annyit tennék hozzá, hogy kékhalált utoljára hardverhiba esetében láttam.
A facebook problémádhoz sjnos nem tudok hozzászólni, mivel nincs FB accountom.Nem azt mondtam, hogy elégedett vagyok csak annyit, hogy ez egy átgondoltabb startmenü, ami sokkal előrébb van, mint amit a 7-es nyújt. (bár egyébként tényleg elégedett vagyok vele)
Egyébként mi az a "címsor"? (nincs magyar nyelvű windowsom, szóval nem tudom hova tenni)
-
flamich76
tag
válasz
Tikakukac #68 üzenetére
Ez nagyon sajnálatos dolog, de ennek mi köze van magához a windowshoz, az operációs rendszerhez?
Azért mert vannak előtelepített alkalmazások a windowsban, attól még azt nem kell használni?
Ha ez az alkalmazás ráadásul egy metrós app, akkor jobb klikk rajta, majd alul az uninstall és már nincs is. Senki nem kényszerít, hogy metrós appokat használj win8 alatt egy desktop gépen.
Gondolj a kezdőképernyőre, mint a start menüre. Ráadásul a régi startmenütől fényévekkel jobb, bár ezt persze biztos sokan nem fogják / akarják belátni. Általában csak annyi a baj, hogy vannak emberek akik nehezen szoknak meg új dolgokat, ami persze összeségében szintén nem baj, csak egy idő után unalmas állandóan ugyanazokat a hisztiket végigolvasni. Pláne, hogy nagyon sok alkalommal tele van pontatlanságokkal, illetve valótlan állításokkal, amiből a rendszert rendszeresen használók arra következtetnek, hogy a kommentelő, valójában még nem igazán került kapcsolatba a rendszerrel, csak olvasta, hogy szídni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest