Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nvyktor
aktív tag
Hát nem volt épp olcsó...

Bőven 100 fő alatt vagyunk.
Szerencsére a vezetés kellően paranoiás ahhoz, hogy odafigyeljen a biztonságra, illetve hagyja a hozzáértőket odafigyelni rá.@pzstm: ok.
De a "nyilván a legújabb szerver kell hozzá" eléggé homályos.
Ne érts félre, nem tőled várom a választ, de nem lenne hátrány, ha a MS erről is kommunikálna valamit.Illetve nekem nagyon fájó volt, hogy a W8-ban nem tudtam felvenni a céges postafiókot.
Minden más szoftverünket teszteltem rajta sikeresen (kivéve DLP), de ez nem ment.
Jó, persze ott az Outlook, de pont az lenne a natív alkalmazás lényege, hogy ne külön programot indítsak.Arról esetleg található infó, hogy asztali értesítést meg fog tudni jeleníteni?
Vagy a modern Office tud majd ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest