Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hogy on legyen, kipróbáltam a beépített Modern UI-s szkennelést, az általános iskolai bizonyítványomon... szerintem vállalható
Persze nem ragadtam meg az általánosban, de felesleges lenne a gimis, meg a többi papírt benyomni...
Más:
(#148) CoolBoy323: alátámasztandó, hogy csupán a régebbi AIDA64 számára ismeretlen a dolog ezen a néven, a másik gépemen is megnéztem, hogy pontosan mit ír, mik a támogatottak az X2 esetében.
-
RPZ
tag
Igen. Fején találtad a szöget. Annyi értelme lehetne esetleg a váltásnak, hogy valamivel gyorsabban indul a rendszer. De ma már mindenkinek ssdje van, sokan hibernálják a pct, így is pont elég gyors az indulás Win7 alatt. Ergo: SEMMI ÉRTELME NINCS A WINDOWS 8 LÉTEZÉSÉNEK. TELJESEN ILLEGITIM.
Cserébe egy napi munkával, kiegészítő programok vadászatával talán be tudod lőni olyanra, hogy a Mocskot (Metrot) ki tudd kerülni benne. És akkor örülsz. De minek is?4 év alatt semmit nem tudtak megalkotni az elköltött dollármilliárdokból? Csak egy ilyen szemetet? Teljesen értelmetlen, semmiresejó szenny. Létezése illogikus.
Nyűgömben felraktam egy-két ablak-effekt programot a 7-re, hiszen a következő 4 évet is ezzel az oprendszerrel kell lehúznom. Amikor Xp-ről váltottam 7-re, akkor úgy éreztem, hogy a mennyország kapuin nyertem bebocsátást. Van egy olyan balsejtelmem, hogy ehhez hasonló kegyeleti állapotba ebben az évtizedben már nem fogok újra kerülni. A 7 szuperül meg lett oldva, mindenre jó, csak már unalmas, emellett bőven lenne hová fejlődni ergonómiai szempontból is. Biztosan meg lehetne alkotni egy olyan oprendszert, amitől mindenki eldobná az agyát. A mostani agymosós semmirekellő vonalat szépen fogják még erőltetni, szóval talán majd a jövő évtizedben alakulhat valami.
Nagyon nagy baj ez. Elmegyek hányni. Ti meg fogyasszátok egészséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory:Nikke
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest