- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RPZ
tag
Igen. Fején találtad a szöget. Annyi értelme lehetne esetleg a váltásnak, hogy valamivel gyorsabban indul a rendszer. De ma már mindenkinek ssdje van, sokan hibernálják a pct, így is pont elég gyors az indulás Win7 alatt. Ergo: SEMMI ÉRTELME NINCS A WINDOWS 8 LÉTEZÉSÉNEK. TELJESEN ILLEGITIM.
Cserébe egy napi munkával, kiegészítő programok vadászatával talán be tudod lőni olyanra, hogy a Mocskot (Metrot) ki tudd kerülni benne. És akkor örülsz. De minek is?4 év alatt semmit nem tudtak megalkotni az elköltött dollármilliárdokból? Csak egy ilyen szemetet? Teljesen értelmetlen, semmiresejó szenny. Létezése illogikus.
Nyűgömben felraktam egy-két ablak-effekt programot a 7-re, hiszen a következő 4 évet is ezzel az oprendszerrel kell lehúznom. Amikor Xp-ről váltottam 7-re, akkor úgy éreztem, hogy a mennyország kapuin nyertem bebocsátást. Van egy olyan balsejtelmem, hogy ehhez hasonló kegyeleti állapotba ebben az évtizedben már nem fogok újra kerülni. A 7 szuperül meg lett oldva, mindenre jó, csak már unalmas, emellett bőven lenne hová fejlődni ergonómiai szempontból is. Biztosan meg lehetne alkotni egy olyan oprendszert, amitől mindenki eldobná az agyát. A mostani agymosós semmirekellő vonalat szépen fogják még erőltetni, szóval talán majd a jövő évtizedben alakulhat valami.
Nagyon nagy baj ez. Elmegyek hányni. Ti meg fogyasszátok egészséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Spotify
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Hardcore café
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest