- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Szerintem azok is utólag integrált verziók lehetnek. Főleg a már telepített rendszer nyelvének változtatása az ami újdonság lehet, csak arra utólag jöttem rá, hogyan kell. Ez utóbbiról nem láttam leírást még.
Nameg oprendszer esetén bizalmatlan vagyok kissé, nehogy valami más ajándék is integrálva legyen a letöltött verzióban. Angol nyelvűnél még csak-csak lehet ellenőrizni md5 alapján a sértetlenséget, de hivatalos magyar lemezről nem láttam még ilyet.
Amúgy nekem volt szükségem egy magyar lemezre, s ha már úgyis megcsináltam, akkor már le is írtam hogyan kell. Még jól jöhet későbbi verzióknál is
A lemez integrálás közben tanultam meg azokat a dolgokat a deploy cuccokról, aminek segítségével az utólagos nyelv telepítés is sikerült
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest