Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- szaboi6512: Huawei E5785-22c Modem Frissítése, bin fájlból!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolik
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Én fél éve használok w10-et és még soha semmi bajom nem volt vele. Még a régi creative x-fi hangkártyához is találtam drivert amivel tökéletesen megy és nem-nem akarja felfrissíteni a drivert, sem az op-rendszert a megkérdezésem nélkül mert szépen be tudtam én is configolni hogy azt bizza ide, majd én megoldom.
A hajam égnek áll mikor a userek szidnak valamit aztán kiderül, hogy egyszerűen csak nem figyelnek oda.
A 7-ben is voltak ilyen dolgok, de ugye az idő mindent megszépít meg azért basszus a win 7 már 10éves, megenné a rohadás ha nem lenne kimaxolva a tudása. Egy alap gépre amin max netezni/irodai munkázni stb fognak arra tökéletes a win7 (mi is ezt használjuk az irodában), semmi értelme 10re váltani. Aki megteszi és nem ismeri a rendszert lelke rajta. Kb veszel egy új kocsit és fel vagy háborodva hogy bizonyos dolgokra másképp reagál, más helyen vannak dolgok benne stb.Tudom sok szeretettel ajánlani a Windows 10 Managert [link]
Tökéletes be lehet mindent rajta állítani amit csak akarsz a legapróbb részletig egy helyen.De be kéne már fejezni ezt a win10 flame-t mert marha unalmas. Akkor tessék menni linuxra vagy amire akarsz ha ennyire nem tetszik.
mert pl van akiknek azok a beállítások pont nem megfelelőek. Ezért van egy default gyári beállítás ami kb a középút és onnan mindenki úgy állítja ahogy akarja. Ezért nincs kint az asztalon kezdésnek az összes alap ikon, ha akarod majd kiteszed ami kell. Ha meg ki lenne rakva az összes az lenne a baj, hogy hogy lehet kikapcsolni őket. (van rajta sapka , nincs rajta sapka). Ez egy op.rendszer nem egy candy crush nevű játék. Ha valaki arra is képtelen hogy beírja a keresőbe hogy "win 10 asztali ikonok megjelenítése" akkor azt nem tudom sajnálni. -
-Skylake-
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
"Hagyd már ezt a user error baromságot. Nem kellene hozzá érteni és ettől függetlenül jól kéne működnie. "
Majdnem. ERTENI kellene hozza, mert a komplett tarsadalmad es eleted, a munkahelyed , a szorakozasod, lenyegeben az eleted majd minden aspektusa a szamitastechnikara epul. Tudod mihez nem kellene erteni ? Egri csillagokhoz, meg verselemzeshez. Eleg lenne a google keresohoz erteni, meg magahoz a helyes kereseshez erteni. Tudod 2019ben olyat olvasni egy IT forumon, hogy nem kellene erteni a szamitogepekhez tobb, mint szivszorito... A szamtech az, amihez a legesleginkabb erteni kellene ma...
-
-Skylake-
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
"Ebből következik is hogy mennyire nem felhasználó barát az egész."
Igen, es ezt vitattam is valaha ? Figyelj, en nem meggyozni akarlak arrol, hogy hasznalj w10-et. En arrol akarlak meggyozni, hogy ne azert NE hasznald, mert olyan hibaktol tartasz amik nem a rendszer hibai. Ha azt mondod azert nem akaeod hasznalni, mert nem felhasznalobarat, nem tudod/akarod/nincs idod helyesen bekonfigolni, policyban meg regeditben turkalni aztmondom oke. Hasznalj w7-et. Csak ebben az indoklasban szerepel az, hogy tudod, hogy megoldhato csak nem akarsz vele foglalkozni. Engem az zavar, hogy nem tudjatok, hogy megoldhato es ez alapjan vontok le egy olyan kovetkeztetest, ami fals. Ez az egyetlen ami engem zavar, nem az hogy w7-et hasznalsz hanem az, hogy miert hasznalsz w7-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Classic / Xbox 360
- AliExpress tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gainward RTX 4070 SUPER GHOST 12GB (18 hónap garancia)
- 27% - GIGABYTE RTX 5090 GAMING OC 32GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK!
- ASUS TUF Gaming RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X OC Edition
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5070 Ti MASTER 16G OC DLSS4 Gar 2028.03.22 Alza
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest