Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lord Myn

senior tag

válasz joysefke #236 üzenetére

Soha nem volt "ultra-nagy arcom", azért szidtam a windows-t mert felhúzott és mint írtam nem az első eset volt, azért elhiheted, hogy ~30 évnyi PC-zés után ragadt rám 1-2 dolog, de mint korábban írtam is, tévedés lehetősége sincs kizárva... Lehet, hogy user hozzá nem értés esete, de zsínórban a negyedik?! Előtte meg évekig nem volt ilyen, sok 100 géppel és különböző Windows verziókkal?

Pont lesz**om a RAZER-HEADSHOT-ultralow latency etc. kulcsszavakat, mivel soha nem játszom multis játékkal (márcsak azért sem, mert a gépet/mesterséges intelligenciát/nagy számítási kapacitást általában többre becsülöm az embereknél... :P ). Ellenben letölteni gyakran szoktam a megvásárolt tartalmakat és enélkül az alkalmazás nélkül (egyébként valóban valami QoS félét csinál) rohadtul ingadozik a sebesség.

Registry hack nélkül, egyébként akkora memory leak-et okoz (komolyabb netes forgalom esetén 1-2 percen belül már 10+ GB memóriát megzabál), hogy max. 10 percen belül csontra fagyasztja a gépet. Most legalább 1,5 GB-nál megáll a dolog, de ez sem az igazi.

Ez után elég problémás felróni az OS-nek, hogy miért memory leakes a hálózati stack és miért foglal Gigabyte-okat ( :Y ).

Ok, de akkor a Win7-nél miért nem csinálta? :F

Másfelől meg nem gondolnám, hogy az MSI az dzsunka cég...

Új hozzászólás Aktív témák