- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most megnéztem:
egy asztalról 100 asztalra váltás Debian Testing+XFCE kombón nem okozott 1MB memóriahasználat-növekedést, tehát asztalonként <10kB. CPU használat hasonlóan semmit nem változott (miért is tette volna?) értem én a takarékoskodást. De egy már nem pilótavizsgához kötött LXDE kihozható olyan 50MB-ból. Ha egy böngészőt kinyitsz csak az alapállapotban, 2-3x annyit használ. Én is úgy állok hozzá, ahogy te, de nálam <10kB azért nem veri ki a biztosítékot.Még 512MB memóriánál sem. Igyekszem persze ilyen kicsire faragni a dolgot, de annyit azért nem akarok buzulni vele, hogy kényelmetlen legyen. Nálam már az is a kényelmetlenség kategória, ha egy nem mindennap reggeltő estig használt funkciót csak akkor indítsak, amikor az éppen kell. Meg automatában, oszt jó napot. (Persze nem 20 éves a gép.) De ez a modern rendszerek velejárója. És én nem vagyok profi IT-s, csak egy bizonyos (alap) szintig vagyok hajlandó ezzel foglalkozni, persze az esetleges hibák kijavításának megkísérlésén túl.
-
törölt tag
Nem a "swappelés"-t kellett volna zárójelbe tenni, hanem inkább "pagefile-ozás"-t írni.
A swappelés miatt ritkán zörög a merevlemez.
Registry: nem akarják, vagy inkább nem merik meglépni. Sanszos, hogy komolyabb galibát okozna, mint a UAC, vagy az a törekvése az MS-nek, hogy a netes szabványokat használja a sajátjai helyett.
"a Windows szép lassan népszerű kiadványszerkesztő..." pótló "...platformmá válhatott"
Így helyesebb."Újra a kevés szín a divat"
Ez sem igaz. Ezt is csak az MS erőlteti, mint modern és innovatív lépést. Ráadásul szánalmas, hogy a Bingben a kevés színű egyszerűség mögé gyakorlatilag pixelről pixelre váltakozó színű háttérképet (egy akármilyen fotót) raknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3720QM I 16GB I 160SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest