- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most megnéztem:
egy asztalról 100 asztalra váltás Debian Testing+XFCE kombón nem okozott 1MB memóriahasználat-növekedést, tehát asztalonként <10kB. CPU használat hasonlóan semmit nem változott (miért is tette volna?) értem én a takarékoskodást. De egy már nem pilótavizsgához kötött LXDE kihozható olyan 50MB-ból. Ha egy böngészőt kinyitsz csak az alapállapotban, 2-3x annyit használ. Én is úgy állok hozzá, ahogy te, de nálam <10kB azért nem veri ki a biztosítékot.Még 512MB memóriánál sem. Igyekszem persze ilyen kicsire faragni a dolgot, de annyit azért nem akarok buzulni vele, hogy kényelmetlen legyen. Nálam már az is a kényelmetlenség kategória, ha egy nem mindennap reggeltő estig használt funkciót csak akkor indítsak, amikor az éppen kell. Meg automatában, oszt jó napot. (Persze nem 20 éves a gép.) De ez a modern rendszerek velejárója. És én nem vagyok profi IT-s, csak egy bizonyos (alap) szintig vagyok hajlandó ezzel foglalkozni, persze az esetleges hibák kijavításának megkísérlésén túl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest