- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
Egyébként erre volt példa, amikor az USAban csináltak egy hadihajót Vistával. Ami első alkalommal amikor kimentek a kikötőből lefagyott és emiatt percekig irányíthatlan volt, amíg újraindult a rendszer... Dolog kb anekdotaszintű elosztott valósidejű rendszerekkel foglalkozók között, avagy kb mi az ami elkerülendő
.
Gondolom van benne egy atom irányítás miatt, de jellemzően autókban sokkörös biztosítás van (drive by wirenél ez fontos), és jellemzően egy OS hibának nem szabadna továbbterjednie a többi komponensre.
-
proci985
MODERÁTOR
Régi szép idők
.
Win8 viszont nekem továbbra is kimarad, egy érintős tabletre lehet jó, de egy többkijelzős setupra viszont nekem az eddigi tapasztalatok (HTPCn kísérletileg felraktam de nem az igazi, win8.1ből csak VMem van) alapján nem igazán jó megoldás.
Vicces, de úgy néz ki az ME után a 8 lesz a második desktop win OS dos5.0 óta, amit gyakorlatilag kihagyok (htpcn is gondolkodok visszarakom a hetet, mert amennyire keveset van használatban nem éri meg a tanulására fordított időt).
Mäsik oldalról viszont egyik excsoporttársam freeBSDről váltott win8ra, és elégedett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest