Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
#32839680 #855 üzenetére
"Meg hogy nem tudom neki megmondani hogy köszi de EZT a frissítést nem kérem. Nem akarom a driver frissítéseket letiltani, mert pl. a hálókártyához, hanghoz stb... tök jó hogy tölt le újat, nem kell vele foglalkoznom."
De pont erre való amit írtam (wushowhide.diagcab), hivatalos Microsoft program, tételenként tudod letiltani miről nem akarsz frissítést kapni.
-
Skynet258
veterán
válasz
Dragon3000 #131 üzenetére
Tudom, másik topikban már linkeltem én is, én arra gondoltam, hogy lista a procikról amik támogatják az fTPM-et / PTT-t. Bár végülis megfordítva a Microsoft listája is jó lehet kiindulásnak, ugyanakkor abban sem szerepel minden lehetséges opció (egyről biztosan tudunk, a Ryzen 2200G). Mondjuk Intel / AMD odlalon biztos össze lehet sakkozni, csak kerestem a neten valami fórumot/listát de nem találtam. Ez a TPM dolog eddig a felhasználók 5%-át ha érdekelte... na majd ha kijön a Win 11 ez megváltozik.
-
Skynet258
veterán
válasz
undercover #70 üzenetére
Secure Boot is engedélyezve?
-
Skynet258
veterán
válasz
RudiLicenc #63 üzenetére
Mondtam nyomkodjak, valamire csak beadja végre.
Segítsél akkor a kollegának a másik topikban, nála is valami ilyen hülyeség lesz.
Z10N: natív Android app támogatás lesz benne, ezen cikk alapján viszont kell hozzá egy Intel Bridge kiterjesztés, szóval az még számomra is kérdéses mi lesz...
-
Skynet258
veterán
válasz
RudiLicenc #55 üzenetére
Jah, a kép alapján azt hittem véletlenül a virtualizációt engedélyezted most.
Mindegy meglesz ez, nyomkodjad.Valamiért a rendszer nem látja az fTPM mókolásod az UEFI-ben, de jó kérdés, hogy miért. morgyi ötlete jó lehet amúgy.
-
Skynet258
veterán
válasz
RudiLicenc #47 üzenetére
Nem az fTPM-et kapcsoltad be, hanem a virtualizációt... Az tök másra kell.
-
Skynet258
veterán
válasz
#32839680 #38 üzenetére
Hát látod már itt a PH-n is több topikban megy a szívinfarktus, mert mindenkinek azt dobta elsőre, hogy szar a gépe...
De nézem a külföldi oldalakat, ugyanez lesz most pár napig, amíg el nem kezdik lehozni cikkekben, hogy helló, jó a géped csak be kell kapcsolni egy dolgot az UEFI-ben.
CPU csere az érdekes lesz igen, lesz a szervizeknek munkájuk a 11 elterjedése után.Medvetojás: akkor te vagy a második a fórumon, akinek elvileg minden be van kapcsolva és mégsem írja jónak... egyelőre nem derült ki miért, mert ha így néznek ki a beállítások ahogy nálam, akkor jónak kéne lennie. Secure boot régóta be van kapcsolva, ma csak az fTPM-en pöccintettem.
-
Skynet258
veterán
válasz
marquuard #26 üzenetére
A procid az adatlapja szerint nem támogatja az Intel® Trusted Execution Technology-t, szóval kiesett sajnos.Ahh akkor az másik kiterjesztés, franc ezekbe a nevekbe.
Akkor már csak az a kérdés az Inteles adatlapokon melyik a PTT megfelelője... itt legalább van lista, nem úgy mint AMD-nél.
-
Skynet258
veterán
Én megmondom őszintén intézőt használok, próbáltam megbarátkozni a TC-vel, de... nem tudom, valahogy nem lettünk barátok. Pedig van ftp szerveren oldalam, az itthoni NAS... szóval biztosan minden egyszerűbb lenne a TC-vel, de akkor sem érzem.
És nem, nem vagyok nő, hogy romboljam a statodat.qqcqqc: 10 emberből 9 most azt mondja nála nem fog menni a Win 11. Aztán bekapcsolják az fTPM-et / PTT-t UEFI-ben, és tádámm...
Mondjuk az valóban rohadt zavaró, hogy nincs a neten egy nyomorult lista, mely procik támogatják... Ami perpill körvonalazódni látszik, az a Ryzen 3000 sorozattól felfelé (3600 tudja, 3200G tudja, nálam 4650g tudja, 2200G-n néztem az előbb az úgy néz ki nem tudja).
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Metal Gear Solid
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gitáros topic
- EA Sports WRC '23
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer All in One: i7, 16gb, 512gb, Full hd, Nvidia GF. 840A, JBL hang
- MSI RTX GeForce 3060 12 GB-os VGA kártya ! AkciÓÓ!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Sigma C 150-600mm F5-6.3 DG OS HSM újszerű
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest