- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janus27
tag
Nem lenne gond low-end-es PC-vel akkor se. Ahol olvastam ezt a hardverigény változást ott azt írták, hogy a régebbi gépekre úgy lehet telepíteni, hogy Anniversary Update előtti Win10-et kell telepíteni és utána lehet updatelni Windows Update-en keresztül. Csak az Anniversary Update-el ellátott telepítő lemezről való installáláshoz kell speckó utasításkészlet a prociba!
-
Janus27
tag
Bírom az ilyen teszteket, nagy fanatizmus kell hozzá hogy egyáltalán nekiálljon az ember!
Amúgy elsőre ,mikor megláttam a címet azt hittem hogy bacsis mester alkotott megint! :Egy dolog van ami nagyon meglepett, mégpedig az Anniversary Edition. Több cikkben is olvastam, hogy az Anniversary Update-el változott a Win10 hardverigénye és kell neki egy olyan utasításkészlet ami csak Intel Haswell-től illetve AMD Carizzo-tól felfelé van benne a procikban. Úgy tűnik mégse olyan fontos a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- PlayStation DualSense Edge kontroller // Számla + Garancia //
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest