- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, ha 4GB + 1 hely van benne, de ha a 2x2-t kell cserélni
De láttam már olyat is, hogy 2+1 volt benne... Újként eladott HP gépben. Meg a 7000 az valahol igaz, de sok boltban drágábban kapod.
Winyó : Csak akkor meg nincs tárhelye. Tehát valahova a winyót is tenni kell, illetve mPCIE SSD (ami sokkal értelmesebb) az nem minden gépben megy. Meg aztán a boltok kiszámlázzák azt is, amit dolgoztak vele, stb.
"hozzatennem hogy a windoz (ha dobozos lenne akkor 34e lenne) koltseget bezzeg kepesek kikohogni"
Én úgy tapasztaltam, hogy azt sem, illetve ha igen, csak azért, mert esetleg nem tudják, hogy azt is veszik. De inkább azt köhögje ki, mert akkor legalább nem jön utána, hogy tegyél fel neki kalóz windózt.Amúgy windóz indulással az a legjobb, hogy ugye bejött a 7-8 -tól kezdve hogy minél gyorsabban induljon.
Mi történik? Minél gyorsabban bedobja az asztalt, aztán 10 perccel később is világít a HDD LED, mert futnak a háttérben még folyamatok erősen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mazda topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest