- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
az itcafe mar megint le van maradva egy korrel (az elmult egy hetben ez mar a sokadik).
mar a windows 10 megjelenese elott megmondtak, hogy az insider program folytatodni fog a megjelenest kovetoen is. persze ertem, enelkul a cim nelkul nem kattintananak valami sokan. a komolyabb bugok meg mindig is fel voltak sorolva az uj build-et bejelento blogposztban.
"ám ezek egyike sem sikerült hibamentesre, aminek egyik oka lehet – legalábbis a magyar portál megalapozottnak tűnő véleménye szerint –, hogy az Insider program jegelése miatt kimaradtak azok a szakmai szűrők, "
ez igy konkretan egy vicc. insider vagyok, az osszes frissites felment bug nelkul. akkor most mi van, en nem tartozom bele a "szakmai szuro"-be? vagy eddig az insider program elott nem ellenorizte senki a frissiteseket? igen, tisztaban vagyok vele, hogy tortent egy kis valtozas a belso tesztelest illetoen, de ne csinaljunk mar ugy, mintha az insider programon kivul nem lenne semmi fele ellenorzes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest